Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 6. února 2017

Novinky, sojka

Oči jsou přesnější svědkové než uši

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Evidentně špatné šéfovy nálady se není třeba přehnaně obávat. Třeba právě vy ho dokážete přivést na veselejší myšlenky, možná i rozesmát. Konflikt v okolí bydliště vyprovokuje návštěva u vašich nových sousedů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Před důležitým obchodním jednáním trochu upusťte vzduch. V nejméně vhodnou chvíli se u vás může projevit sklon k výbušnosti.  Jako vyměnění budete doma. Dětem i partnerovi vyjdete ve všem ochotně vstříc. V klidu proberete i ožehavá témata. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Díky nečekané nabídce se ochotně pustíte do shánění informací o novém oboru. Nepůjde to snadno, ale nelze vyloučit, že vás to chytí a změníte profesionální budoucnost. Konstelace Merkuru s Uranem vám docela přeje.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vrátí se vám někdejší laskavost starému kamarádovi. Dosáhl pozice, díky které bez váhání zasáhne na úřadech ve váš prospěch a pomůže vám dosáhnout spravedlnosti. Otráví vás hloupé, nevkusné laškování někdejšího ctitele.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dejte prostor fantazii. Máte velkou šanci dostat na lopatky jak konkurenci, tak stále drzejší rivaly v lásce. Potěší vás projev důvěry starších potomků. Přijdou za vámi s problémem, který bez vaší pomoci vyřeší.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaujme vás nápad jindy pomalého a nerozhodného kolegy. Zatímco ostatní se k němu odvrátí zády, vám to nedá a zkusíte domyslet jeho dopad. Váš smysl pro realitu bude slavit úspěch. Jako jediní mu podáte pomocnou ruku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dramatickou scénu vyvolá spolupracovník, který vám závidí vaše postavení ve firmě. Nenechte se vytočit, shodí se sám. Většina osazenstva je na vaší straně. Malý flirtík předpovídá Luna, jde jen o to, abyste se včas vrátili na zem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pořádně vás poplete starší příbuzný, který přijde s vymyšleným problémem. Nesmíte mu všechno věřit. Zároveň byste však měli vědět, že z jeho strany rozhodně nejde o zlý úmysl nebo podraz. Zlom přinese pár vašich laskavých slov.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hodí se vám mít u sebe kreditní kartu. Naskytne se vám totiž příležitost výhodně koupit věc, zatím pro vás finančně nedostupnou. Zamilovaní dostanou nápad, který jejich idol naprosto oslní. Nyní jde o to, věřit vnitřnímu hlasu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Klidně můžete dát na první dojem ze setkání s jistým zajímavým člověkem. Postavení Uranu s Neptunem vypovídá o tom, že si v budoucnosti budete vzájemně velmi užiteční. Opatrně při práci s chemickými prostředky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vrátíte se k myšlence, která se ještě před časem zdála naprosto nesmyslná. Změna některých okolností vám dá opožděně za pravdu. Nebojte se jít do ostrých střetů. Prosadit něco zásadně nového nebývá nikdy snadné.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozvání na společenskou akci, nejspíše malou párty klidně odmítněte. První den v týdnu byste měli raději strávit doma. Určitě byste nechtěli narušit příznivou rodinou atmosféru nastolenou příjemným uplynulým víkendem. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám