Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 29. května 2017

Novinky, sojka

I když je cesta života hrbolatá, měj vyrovnanou mysl

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Předvídavě předejdete situaci hrozící ošklivými následky. Moc se nasmějete ve chvíli, kdy si naběhne náfuka, u kterého byste takovou hloupost nepředpokládali. Před podpisem důležitého dokumentu požádejte o čas na rozmyšlenou.

BÝK ( 21.4. – 21.5)

Snadno se nadchnete pro věc, která vám v konečném důsledku neprospěje. Přesto se ve svých snech a milostných představách neomezujte. Čím víc jich bude, tím spíše se alespoň jedna splní. Najděte si čas na starší děti. Potřebují vaši radu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jako živá voda na vás zapůsobí úsměvy a lichotky opačného pohlaví. Luna s Uranem však varují, že půjde o krátkodobý jev, skrývající v sobě mnohá nebezpečí. Složité situace jsou před podnikateli. Klienti přijdou s nehoráznými požadavky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Chystáte-li se na úřady, máte smůlu. Narazíte na byrokraty, se kterými nebude kloudná řeč. Šetřete si nervy a raději se vraťte domů. Zítra či pozítří je také den. Kolega, který ví, že jste pár dní doma sami, vás zahrne nečekanou přízní a pozornostmi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Důkladně pečujte o zdraví. Nenechte si rodinou a přáteli vnucovat podivné diety a léčebné procedury, pro jistotu se poraďte s lékařem. Nepěkná příhoda vám připomene, jak nutné je být opatrný při jednání s cizími lidmi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Do nezáviděníhodné situace vás dostane žádost dvou znesvářených stran, abyste jim zprostředkovali kompromis. Bohužel, ve firmě ani doma se nikomu nezavděčíte. Dopis či pohlednice od milé osoby vám připomene nesplněný slib.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Trochu živější bude debata s příbuznými, majícími nereálné představy o vašich možnostech. Zůstaňte v klidu a nechte je, ať se zlobí. Nic moc se nestane, zlost je brzy přejde. Kvapem letící čas sledujte při posezení s přáteli.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nadřízení poleví v ostražitosti a tak byste si mohli vyřídit pár soukromých záležitostí. Soustřeďte se na finance. Dejte se vést intuicí, přivede vás k zlatému dolu. Budete se však muset trochu zapřít. Někomu bude nutné hodně lichotit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřeceňujte dosažené kompromisy. Nelze popřít, že s jejich pomocí překonáte určité překážky, ale z hlediska vzdálené perspektivy se postupem času změní v tíživou brzdu. Planety naléhavě doporučují nechat si otevřená zadní vrátka k ústupu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Kdybyste chtěli, vymůžete si na šéfovi vyslání na služební cestu. Na rozdíl od kolegů v tom však žádnou velkou příležitost neuvidíte.  Úžasné chvíle prožijete s novou známostí. Z její vynalézavosti se vám zatočí hlava.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rodí se podmínky k širší spolupráci s jistými osobami. Podaří se vám je přesvědčit o správnosti vašich postojů, získáte jejich podporu. Nezapomínejte na záležitosti související s domovem a bydlením. Dojde k významnému pokroku v jejich řešení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jste v lepší formě než partner, ale nebylo by moudré dávat mu to najevo. Dopálí vás starší děti, které vás přijdou žádat o nemalé peníze. Bez ohledu na věk se začnete intenzivně zajímat o to, jak vylepšit svůj vzhled a kondici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám