Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 27. února 2017

Novinky, sojka

Někteří chytají ryby, jiní jen kalí vodu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadzvednou vás silácké řeči kolegy nebo souseda, který si nevidí na špičku nosu. Zrovna klidně a tiše mluvit nebudete, ale nakonec se rozejdete docela v dobrém. O náladu přijdete v obchodě nebo v restauraci poté, co zjistíte, že vám pár korun chybí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Odejdete z porady, kde vás bude neustále napadat pomalý, nešikovný kolega. Zlobit se budete i na nadřízeného, který neztratí jediné slůvko na vaši obranu. Sice malé, ale milé překvapení pro vás má vaše láska.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S novou odvážnou představou o své budoucnosti přijdou dospívající děti. Zatím jim nic nevymlouvejte, nehledejte v jejich plánech nějaké díry. Časem ještě nejednou změní názor. Dobře pobavit byste se mohli večer s kamarády. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Potlačte nutkání připomenout kamarádům nebo příbuzným jejich sliby. Jenom je uvedete do rozpaků. Určitě jejich splnění neodkládají schválně, ale mají k tomu pádný důvod. Sklon k hravosti uplatníte večer s malými dětmi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepodceňujte náladovost partnera. Je docela možné, že má starosti, o kterých se stydí nebo se mu o nich nechce mluvit. Nabídku k investici, se kterou přijde dlouholetý známý, byste asi mohli přijmout. Komu jinému máte věřit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neberte úkoly, o kterých nevíte, jestli je opravdu dokážete splnit. Utržíte ostudu, s jejímiž důsledky se budete vyrovnávat hodně dlouho. Sportovně zaměření přátelé vás budou přemlouvat k návštěvě fitcentra. Zkuste jít s nimi.

VÁHY 23.9. – 23.10.)

Planety vytvářejí slušné podmínky k hledání nového, atraktivnějšího místa. Jděte do toho, nemáte co ztratit. S trochou snahy úspěšně a poměrně brzy převálcujete konkurenci. Slabší to bude s pokusem upoutat atraktivní kolegyni nebo sousedku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kroťte nadšení nad slibným obchodem nebo finanční operací. Obchodní partneři nebo klienti nebudou šetřit sliby, jen aby získali váš souhlas. Bojte se toho, že dané slovo nebo vlastnoruční podpis jen tak snadno zpátky nevezmete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přijde za vámi známý, který doufá, že mu pomůžete s řešením jeho problémů. Jistě ho neodmítnete, ale jak se ukáže, bude to nad vaše síly. Pořádně vás to otráví a budete mít výčitky, že ho musíte nechat na holičkách.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Záležitost, kterou musíte vyřizovat s úřady, se dále zamotá. Nebylo by divu, kdybyste ztratili nervy, zvýšili hlas a udělali tam trochu rušno. Moc vám to ale nepomůže, spíše naopak. Nedivte se, když vás rázně vyprovodí ze dveří.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Marně budete hledat odpověď na otázku, co se děje s partnerem, který je od rána bezdůvodně neustále podrážděný. U sebe příčinu nehledejte, spíše si obstarejte důvěryhodné informace o tom, jak se mu daří v práci.     

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příležitost vrátit šéfovi jeho neomalené chování ponechte bez povšimnutí. Vaše vztahy by to dále zkomplikovalo. Pohyb Luny jasně naznačuje, že mnohem lepší bude počkat si na vhodnější příležitost. Však ona přijde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám