Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 26. února 2018

Novinky, sojka

I moucha se brání a štípe

Článek

BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Zdá se, že konečně obdržíte uznání, které jste si zasloužili už dávno. Mělo by to souviset se změnami ve vedení firmy nebo instituce, kde pracujete. Mars vás svádí k lehkomyslnosti, nepodceňujte konkurenci a soky v lásce.

BÝK  ( 21.4. – 21.5.)

Dívejte se, kam hodláte šlápnout. Budete se řítit kupředu bez ohledu na hrozící nepříjemnosti a konflikty. V hlavě máte jen své představy a ignorujete hrozící nebezpečí. Ještěže máte dobré přátele a slušné známé.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nestyďte se požádat o radu známé, není to žádná hanba. Nikdo neříká, že se musíte jejich radami řídit. Vyslechněte je a svůj názor si nechte pro sebe. Ve vaší blízkosti se opakovaně objeví přitažlivá, půvabná bytůstka.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nespěchejte s důležitým rozhodnutím, zejména pokud se týká rodiny. Máte tendenci dělat unáhlené a ve svém důsledku, špatné závěry. Potkáte někoho, s kým si budete skvěle rozumět. Sblíží vás nadšení pro stejné záliby. 

LEV  ( 23.7. – 22.8.)

Jistou záležitost vyřešíte díky protekci. Najde se známý, který vám půjde na ruku. Chlubit se tím asi nikde nebudete.  Při nákupech v obchodních domech a supermarketech, nasaďte rychlé tempo. Čím budete pomalejší, tím více utratíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9 ).

Využijete situace a splníte si velké tajné přání. Někdo si najde novou lásku, jiný v honbě za kariérou přeskočí pár kolegů. Opatrně jednejte na úřadech. Mohlo by se ukázat, že máte zmatek v některých důležitých předpisech.

VÁHY ( 23.9. – 23.10. )

Výsledek důležité schůzky byste si mohli pokazit přehnaným sebevědomím a podceňováním kvalit druhé strany.  Kdyby vám někdo začal mazat med kolem úst, budete mu ochotně zobat z ruky. Vraťte se na pevnou zem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vliv planet vás žene kupředu a jste plní touhy něco změnit. Dobře zvažujte, do čeho se pustíte. Hrozí vám, že to vezmete za špatný konec. Partner bude odpoledne potřebovat vaši pomoc, spěchejte proto rychle domů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedejte si namluvit, že dokážete všechno, do čeho se pustíte. Dělejte jen to, v čem se vyznáte. Škodolibý kolega či známý vás chce vyprovokovat k nějaké hlouposti.  V obchodu a bance si překontrolujte vrácené peníze.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hrozí vám konflikty v práci i na ulici. Nedejte se vyprovokovat k ostřejší reakci. Stresové situace je nutné přečkat. Pokud musíte udělat důležité rozhodnutí, spolehněte se na svoji intuici. Pozor na poškození kostí a kloubů.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete řešit hned několik problémů naráz a pobíhat z místa na místa. Nebylo by divu, kdybyste zapomněli na něco zvláště důležitého. Bylo by na místě dělat si poznámky. Nespoléhejte jen na paměť, může vás zklamat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Mějte oči otevřené a uši nastražené. Najdou se chytráci, kteří se pokusí využít vaší laskavosti. Vybrané chování a sladké řeči mohou snadno zmýlit i otrlejší povahy. Večer pozor na sklon k hazardním hrám a nahodilým známostem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám