Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 22. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milé slovo dělá divy

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše názory se nebudou vždy shodovat s okolím, ale otevřeným konfliktům dokážete umně předejít.  Vyvarujte se neuváženému utrácení, jinak přeceníte svoje finanční možnosti. Opatrnosti nazbyt není ani doma, pozor na drobná poranění.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaši psychiku oslabuje konstelace Luny s Marsem. Budete citlivější než jindy a občas zareagujete nevhodným způsobem. Jakmile však slabší chvilka pomine, budete zase ve formě.  Taktní zacházení budou potřebovat děti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

V partnerských vztazích odstraníte třecí plochy a společně odoláte naléhání ze strany rodičů. Jsou věci, do kterých se jednomu z vás prostě nechce. Je to rozumné, používejte vlastní mozek, sami nejlépe víte, co je nutné a co ne.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vánoce jsou za dveřmi a všichni už začínají pociťovat nedostatek času. Vašemu srdci milá osoba vám naznačí, co by chtěla pod stromeček. Silně prožijete nepříjemnou událost, týkající se přítele. Asi ho pozvete na jeden z vánočních svátků.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jste-li členem nějaké společenské organizace nebo sportovního klubu, chystají tam pro vás překvapení. Sympatická osoba, která se začala objevovat ve vaší blízkosti, se s běžnými projevy náklonnosti rozhodně nespokojí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Při představě, co všechno musíte do Vánoc stihnout, se vám mohou podlomit kolena. Naštěstí, díky planetární konstelaci nebude tak zle. Přesně odhadnete, co je třeba udělat jako první, komu pomoci a co může počkat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dokážete výrazně ušetřit, abyste mohli ještě něco dokoupit. Jisté problémy budete mít s nespavostí, ale to v těchto dnech nejste sami. Pozvání na svátky přijme někdo, o kom jste pochybovali. Budete se těšit o to víc. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kolegové, příbuzní a známí budou duchem nepřítomní, jen těžko z někoho vypáčíte rozumné slovo a odpověď. Nemá smysl se nad tím nějak zvláště pozastavovat. Budou dělat to, co každý rok touhle dobou. Poradíte si sami.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Planety nabízejí možnost zařídit všechno podle svého. Pokud se někomu nebude něco líbit, měl protestovat dřív. Jak se zdá, s vaší fantazií a zkušenostmi nemůžete udělat větší chybu. Dáte prostor dětem a jejich hravosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S nákupy a pečením nebudete mít potíže. Hodně nutit se budete muset do úklidu. Nezbývá než zapojit do práce rodinu. Možná bude nutné sáhnout k hrozbě, že komu se to nebude líbit, ten musí počítat s chudším Ježíškem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ve firmě se chytnete s kolegy, kteří by si rádi udělali volno na váš úkor. Můžete si být jistí, že všechno, co vám napovídají, jsou z devadesáti procent výmysly. Pro poslední dárek, který chcete koupit, budete muset dost daleko.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nebojte se jednání na úřadech. Každý sice spěchá, ale promluví se s vámi. Nakonec vám vyjdou vstříc. Vaše nová známost bude smutná, pokud nemůžete Vánoce chystat spolu. Venuše s Uranem doporučují citlivý přístup.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám