Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 22. června 2015

Novinky, sojka

Když máme lepší, dobrý důvod padá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neupozorňujte na sebe, planety varují před sporem, který nikomu nic nepřinese. Nedejte na doporučení přátel a tip na dobrého právníka či řemeslníka si důkladně ověřte. Uděláte zajímavou zkušenost s hromadnou dopravou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Marná bude snaha zavděčit se někomu, o kom víte, že vás nemá v lásce. Zkuste udělat pravý opak toho, co se od vás očekává. Jako vyměnění se projevíte ve společnosti. Svoji roli sehraje fakt, že se předtím zbavíte starostí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neberte na lehkou váhu chodbové řeči znevažující vaše schopnosti a zkušenosti. Mars naléhavě doporučuje rázný zásah, nejlépe před větším publikem. Najdete papír nebo věc, kterou zoufale hledáte od zimy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nekonečnou trpělivost vyžaduje rozhovor s partnerem, ovlivněným našeptáváním někoho, kdo vás nemá rád. Na obzoru se rýsuje konflikt trvající i několik dnů. Dáte si do pořádku úřední záležitosti a částečně splatíte nějaký dluh.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Je třeba se smířit s tím, že konečné slovo bude dnes mít šéf nebo partner. Vy se proto starejte hlavně o to, aby vás jejich nevhodný přístup příliš nepoškodil. Projdete-li obchody, podaří se vám levně nakoupit pár hezkých a užitečných věcí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Každému, kdo od vás bude něco chtít, hleďte přímo do očí. Jen tak dokážete odhadnout, co si vlastně myslí. Před odjezdem na delší cestu si pečlivě zjistěte, jestli je všechno připraveno tak, jak má být. Se skoro stoprocentní jistotou nebude.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V zaměstnání většinu času spíše jen prochodíte a do ničeho se nepohrnete. Podvědomě se tím vyhnete jak nepříjemným chybám, tak nudným úkolům. Vlivem nových okolností zrušíte slib půjčit větší částku známým nebo přátelům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyhnete se setkání s někým, na koho nemáte náladu. Kolegové nebo partner to nepochopí, a vyslechnete si pár nelichotivých poznámek. Díky Jupiteru se nadto dokážete povznést, ale vinou cizí osoby se dostanete do potíží.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dokážete si, že něco znáte a umíte. Aktivita v zaměstnání vám přinese značné uspokojení. Na vaší finanční situaci to však vliv mít nebude. Špatně a zřejmě úmyslně neobjektivně, zhodnotíte jistou záležitost týkající se příbuzných.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

O vaše názory projeví živý zájem zkušená osoba. Snad se vám neroztřesou kolena. Jestli máte nějaké dluhy, počítejte s tím, že se přihlásí věřitel. Nadřízený se neúspěšně pokusí přeřadit vás na práci, kterou nikdo nechce dělat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neriskujte v zaměstnání, planety vám tentokráte mnoho nepomohou. Někdo, kdo až dosud odmítal vaše sympatie, vám najednou nedopřeje chvíli oddechu. Možná vás to překvapí, ale své příležitosti dokonale využijete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Klidně můžete přitlačit. Šéf, společníci a partner se sice ještě zdráhají, ale během dne je dostanete tam, kam chcete. Pohyb Marsu znásobí vaši sílu, byla by škoda polevit ve chvíli, kdy k dosažní cíle chybí jen pověstný krůček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám