Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 21. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Talent je nůž a píle brousek

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedělejte z komára velblouda. Jistá nepříjemná věc, která se vám přihodí, se mohla stát jak včera, tak zítra. Na příjemnější myšlenky vás přivede vyhraná sázka s přítelem. Poradíte si s byrokraty na úřadech. Zaskočíte je znalostí svých práv.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Planety naznačují, že s vámi nadřízení počítají. Zkuste se víc snažit. Merkur slibuje, že neprohloupíte. Dávejte si dobrý pozor na každého, kdo bude podezřele milý na vaši novou známost. Abyste se za pár dní nedivili.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jistá osoba vám vytkne váš nedávný krok. Nemá smysl se rozčilovat. Spíše se zamyslete, jestli na tom náhodou něco není. Ukáže se, jak dobře to umíte s lidmi. Ve firmě nespěte. Kromě vás si dělá zuby na teplé místečko další kolega.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Kdyby nic jiného, odstraníte potíže ohrožující výsledky vašich aktivit. Život vám částečně zkomplikuje náladovost, zejména v odpoledních hodinách. Snadno se můžete dostat do konfliktu s lidmi, které máte v podstatě rádi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rozzlobí vás jednání dlužníka, který si na vás začne vyskakovat. Vaše odpověď by měla být důrazná a bez zbytečných okolků. Obdivovaný idol zmoudří a kývne na vaše pozvání. Chcete-li se vytáhnout, nebude to levné.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jisté změny ve vaší profesionální kariéře vyvolá pohyb Jupiteru. Není však tak docela jisté, že toho dokážete stoprocentně využít. Nebude snadné vyznat se v tom, s čím přijdou příbuzní. Hlídejte svoje reakce, můžete se jich dotknout.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Stále ještě můžete ovlivnit nadcházející změny v okolí bydliště nebo chalupy. Pokud to myslíte vážně, musíte začít jednat. Později si budete vyčítat pasivitu. Pokusí se vás ohromit někdo, kdo vás tlačí k chybnému rozhodnutí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Partner se bude ptát na věci, o kterých byste raději pomlčeli. Nebudete to mít snadné, nemáte totiž představu, co už ví a co můžete zatajit. Určité náklady si vyžádá oprava auta nebo jiné drahé věci. Nervozitu ve vás vyvolají nové úkoly v zaměstnání.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ukáže se, že nedávná cesta nebyla tak úspěšná, jak jste si mysleli. Budete muset zvednout telefon nebo sednout k internetu a některé drobnosti dotáhnout. Z míry vás může chvílemi vyvádět chování žárlivého partnera. Otázkou je, jestli k tomu má důvod.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chodíte s hlavou v oblacích, a tak můžete snadno přehlédnout změny, ke kterým se schyluje ve firmě.  Nejde o to je odvrátit, ale správně a včas reagovat. Důležité je být ve správnou chvíli, na správném místě. Usnadní vám to dráha Jupiteru.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Není nutné, vyjadřovat se ke všemu, co děje kolem. Když už, tak jen opatrně. Jinak se dostanete vlastní vinou do velkých potíží. Od povinností vás bude odvádět lichotivé laškování přitažlivé osoby opačného pohlaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budou vás přitahovat odvážné experimenty. Luna s Neptunem pozitivně působí na vaši představivost a posilují váš tvůrčí zápal. Odrazí se to v oblastech, kde projevíte aktivitu. Únava může být důsledkem nedostatku pohybu a vitamínů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám