Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 2. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou tři velcí přátelé: stará manželka, starý pes a peníze, které máš k dispozici

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Slabší to bude s vaším elánem do práce, přestože si dobře uvědomujete, jak důležitý je efektivní vstup do nového roku. Faktem je, že si bohatě vystačíte se zkušenostmi a schopností vidět mnohem dál než ostatní spolupracovníci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Většina kolegů je v duchu u uplynulých dnů, těžko se někdo bude bezhlavě vrhat do práce. Pro vás to představuje obrovskou výhoru. Stačí tvářit se upracovaně, nikomu do ničeho nemluvit a hledět si svého. Doma budete dříve, než je u vás obvyklé.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Možná vám nebude právě nejlépe, ale málo platné, do práce nebo do školy jít musíte. Zachovejte klid, se všemi povinnostmi si hravě poradíte a veselými historkami pobavíte známé, se kterými zaskočíte na kávu nebo sklenku vína.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ozvou se příbuzní nebo kamarádi, aby vám poděkovali za milé chvíle společně prožité na silvestra nebo Nový rok. Udělá vám to radost a přidá síly k plnění nudných povinností. Sladké okamžiky čekají déle od sebe odloučené milence.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jídlo je pohon, potřebujete energii. Nesmíte vynechat snídani, ani oběd. Máte před sebou pár náročných překážek. Překonat je si vyžádá nemalé úsilí. Dobře naladěn se vrátí domů partner. Vymýšlí novou zábavu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

První návštěvu obchodů vám znepříjemní neochotný prodavač. Nenecháte si nic líbit a dáte mu co proto. Bojovou náladu si přenesete do firmy. Rivalové a konkurence se mají na co těšit. Nikomu neustoupíte ani o krok.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nevyjde vám skoro jistý plán. Nebylo by divu, kdybyste ztratili náladu a vaše aktivita klesla na nulu. Zbytečně. Známý přijde s informací, která vám odhalí zákulisí vašeho neúspěchu. Jistá osoba si to pořádně odskáče.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jistá událost vám potvrdí, že chuť začít s něčím novým má racionální jádro. Vaše okolí bude jen nevěřícně zírat. Dokonale zmatete nejen tradiční kritiky, ale i lidi, kteří vám vždycky drželi palce. Budou si myslet, že hrajete divadlo.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S těžko uvěřitelnou historkou přijde známý, který si obvykle moc nevymýšlí. Nezbude vám nic jiného, než ho brát vážně. Zamilovaní by měli partnera překvapit něčím velkým. Je to náročné, ale musíte se opravdu snažit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rýsuje se před vámi příjemná představa povýšení. Brzy odejde kolega, kterého byste mohli již brzy nahradit. Nepokazte si to zjevnou pasivitou. Pokud nemusíte, nepoužívejte platební kartu. Není po Vánocích a silvestru v správné kondici.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Obdržíte důkaz, že snaha o obnovení či narovnání vztahů s příbuzným nebo známým přináší ovoce. Pokračujte v tom, s čím jste začali. Vibrace Luny vám získají sympatie okolí. Problémy můžete mít po použití nevhodné kosmetiky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

U sousedů se objeví zajímavá návštěva. Neuškodí, když si o ní zjistíte pár dodatečných informací. Později byste mohli jejich nedostatku litovat. Pečlivě vybírejte podnik, kam zajdete na oběd. Nepokoušejte svoje trávící ústrojí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám