Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 10. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovy můžeš zatajit, co chceš, ale skutky tě prozradí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Poměrně slibný den, ale to se nesmíte s nikým pohádat. Důvodů a příležitostí se k tomu naskytne dost. Zkuste připustit, že nemusí být vždycky po vašem a pozorně naslouchejte lidem kolem. Uleví se oběma stranám.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Soustřeďte se na odpolední schůzku nebo jednání. Výsledek vidíte příliš optimisticky, hrozící neúspěch ponesete velice těžce. Tomu nejhoršímu však lze předejít pečlivou přípravou a přísnou vnitřní disciplínou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Před odchodem do práce zkontrolujte úkoly a dnešní plány vašich školáků. Pokud jim nebude moc do řeči, je třeba nasadit ostřejší tón. Ještě jednou zvažte, zda je opravdu vhodné sejít se s někým, kdo vám v minulosti ubližoval.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Tichý boj kolegů o získání delegace na důležitou služební cestu sledujte z povzdálí, naděje, že volba šéfa padne nakonec na vás, stále žije. Stačí dokázat svoji morální převahu a nesnížit se k žádným podpásovým úderům.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Již dopoledne se ozve vaše láska. Moc se těší na odpolední schůzku, ale bude chtít jít jinam, než jste domluveni. V zásadě jde o maličkost, neměli byste jí odporovat. Starší příbuzný má v hlavě plán na riskantní investici. Zkuste mu ho vymluvit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Od časného rána k vám budou doléhat zvuky bouřlivé hádky sousedů. Bude lepší do ničeho nestrkat nos a raději důkladně zavřít okna a jít do práce nebo do školy. Šéf vás dřívější příchod uvítá. Má totiž nemalý problém.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Firma objednala a také zakoupila novou vysoce vyspělou techniku. Zvládnout ji a pochopit princip, na kterém funguje, každý nezvládne. Berte to jako příležitost prokázat své schopnosti a pružné myšlení. Nebojte se originálních postupů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Schůzka týkající se koupě bytu, chaty nebo automobilu dopadne podle toho, kolik máte k dispozici peněz. Podmínky a nabídka prodávajícího budou na první pohled velice výhodné, ale nebojte se smlouvat, dostanete další slevu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Před polednem zavolá bývalý kolega, který se v novém místě dostal do potíží a přivítal by vaši pomoc nebo alespoň radu. Prokážete silný charakter, zapomenete na někdejší rozbroje a uděláte všechno, co je ve vašich silách.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Před jednáním s úřady si ještě jednou proberte sporné body. S překvapením zjistíte, že ústupek, ke kterému se vás pokoušejí přinutit, není zase tak hrozný. Osmělí se váš poslední ctitel a pozve vás na schůzku. Bude to ještě zajímavé.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedejte se vyvést z míry neradostným stavem svého konta. Na obzoru jsou dlouho očekávané pozitivní změny. S velkými nákupy budete muset ještě chvíli počkat, ale těšit se už na ně můžete. 

Štěstí vám jde naproti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na to, s kým a kam půjdete cestou z práce. Planety doporučují zamířit rovnou domů. V opačném případě vás potká nepříjemné překvapení. Sice malé, ale to vás příliš neuklidní. Je třeba myslet hlavou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám