Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 9. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je lepší se sehnout,než se dát zlomit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete se pídit po méně dostupných, ne-li skrývaných informacích. Vyslechnete přitom spoustu lží, které váš nesmí splést. Nestydaté vykrucování některých lidí bude chvílemi až zábavné. Nakonec se něco málo dozvíte, ale moc toho nebude.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zaskočí vás vstřícnost a podpora člověka, kterému jste dosud moc nevěřili. Nebylo by divu, kdybyste v této souvislosti přehodnotili svoje chování také k některým dalším lidem. Zasmějete se poslednímu nápadu starších potomků.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Intuitivně vycítíte, kterým lidem můžete věřit a jejichž rady budou k něčemu. Neupozorňujte na sebe, nesnažte se vyniknout. Budete moc na očích a každý se do vás rád trefí. Pod tlakem okolností přiznáte, že jistý problém vznikl v důsledku vaší lehkomyslnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rozumně se vyhnete diskusím o penězích. Ať již doma nebo v práci obrátíte hovor raději jiným směrem. Trpělivost a diplomacii vyžaduje rozhovor se sousedy. Nespoléhejte jen na správný odhad jejich nálady. Můžete se mýlit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Snadno uděláte chybný krok nebo rozhodnutí. Přitom vám nikdo a nic nehrozí. Nemáte-li jistotu, že brzy dostanete nějaké peníze, musíte šetřit. Važte slova, i když budete hovořit o někom, kdo je právě kilometry daleko.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Obezřetní a zdrženliví musíte být v novém prostředí. Všude, kam vás dnes osud zavede, máte šanci udělat dojem. Podmínkou je, že se nedáte strhnout k neuvážené, slabomyslné poznámce nebo hrubému vtipu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dávejte si pozor na škodolibého známého, který vám závidí úspěchy na milostném poli. Jakoby náhodně utroušenou poznámku se pokusí rozbít váš citový vztah. Zabránit tomu nebude snadné, ale pomůže vám aura Luny.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sblížení s obdivovanou osobou vám značně usnadní nápaditý dárek. Není nutné nic nákladného, mnohem důležitější je prokázat opravdovou fantazii. Nemusí jít ve všech případech výlučně o navázání milostného vztahu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dbejte na dodržování nařízení a předpisů. Saturn upozorňuje, že při kličkování mezi paragrafy byste mohli ošklivě narazit a uklouznout. Musíte vzít do úvahy lidskou závist a zlomyslnost. Objevíte v sobě nový talent, věk není důležitý.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Existuje pár lidí, kteří vám nepřejí a můžete se od nich dočkat neskutečných podlostí. Naštěstí za vámi stojí Mars, takže s nimi pořádně zatočíte. Máte-li před sebou nějakou zkoušku, zvládnete ji s pomocí tolerantního examinátora.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepřijímejte dárky a služby od člověka, který neudělá nic zadarmo. Hrozí vám závazek, ze kterého se jen tak nevyvážete. Hrozící hádku s partnerovými rodiči nebo známými zažehnáte už v zárodku milým a vstřícným chováním.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo se vám přijde svěřit se svými starostmi. Přestože máte plno práce a jiných zájmů, měli byste mu pár minut věnovat. Zdánlivě ostrý konflikt se šéfem ztlumí nezištný kolega, který k němu má mnohem blíže než vy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám