Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 6. listopadu 2015

Novinky, sojka

Člověk, který se nepoučí z dřívějších nezdarů, bude mít stále další

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zaskočí vás nadřízení žádostí o pár hodin práce navíc. Případným nesouhlasem si dost ublížíte. Bude proto lepší držet pusu a krok. Při obchodních schůzkách se nestyďte za zvýšenou opatrnost. Určitě tím neprohloupíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Důkladně promýšlejte každý krok. Nemusí jít jen o práci, ale rovněž o milostné a rodinné vztahy. Vaše situace se začne pozvolna zlepšovat, ale nesmíte nic podcenit. Originálními nápady překvapíte kolegy, přátele i partnera.

BLÍŽENCE ( 22.5. – 21.6.)

Tomu, co budete dnes dělat, nemusí všichni rozumět, ale vy to nevzdáte. Nedáte se odradit posměchem ani uštěpačnými poznámkami. Už vůbec si na vás nikdo nepřijde křikem a výhrůžkami. Máte pro strach uděláno.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ovlivnění energií Marsu seberete odvahu a otevřete doma nebo v práci některé staré sporné otázky. Přes sílící pocit únavy, vydolujte poslední zbytky energie a dokončíte náročný úkol. Kdybyste to vzdali, utrpí vaše autorita těžkou ránu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vyjasní se pár věcí týkajících se vaší profesionální budoucnosti. Určitým rozhodnutím se nelze dál vyhýbat. Obavy nejsou na místě. Merkur slibuje, že hůře už nebude. Nepřenášejte těžká břemena, poraníte si záda.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Svoji chybu na vás svede někdo, do koho byste to neřekli. Nemá smysl se tomu divit. Berte to jako poučení, že příště nesmíte být tak naivní. Nesouhlasnou reakci partnera vyvolají vaše náročné představy pokud jde o novou zábavu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Planety naznačují nějaké zklamání. Nemusí vám vyjít domluvený obchod, zhroutí se připravený plán, partner bude protivný anebo děti přinesou špatné známky. Citelnou újmu můžete utrpět v důsledku nemístné důvěřivosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vibrace Saturnu vybízejí k zvýšené opatrnosti a předvídavosti. Platí to zejména o milostných vztazích. Neodmítejte zajímavý návrh, jeho realizací si zvýšíte životní úroveň. Jistou malou změnu, vyžaduje váš plán soukromých a pracovních cest.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Postavení Jupiteru a Venuše vytváří všechny nezbytné podmínky k tomu, abyste dosáhli zajímavých výsledků. Na pořadu dne je řešení ožehavého problému. Pokud se necítíte dost silní, požádejte někoho o pomoc.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nadřízení za vámi přijdou s návrhem, na který už dlouho čekáte. Nepůjde tedy o nic překvapivého, ale pozor, abyste přeci jen nepřecenili síly. Někteří kolegové by vaše klopýtnutí uvítali. Na vaše pozvání kývne dlouho obletovaný idol.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Možnost zlepšení vaší materiální situace závisí na podpisu důležité smlouvy nebo dohody. Pokud o ni nechcete přijít, bude nutné souhlasit rovněž s těmi body, které vám nejdou příliš pod vousy. Konečný zisk za přemáhání určitě stojí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Opatrně s neobratným pokusem zbavit se odpovědnosti za nějakou chybu. Jenom se zesměšníte a dostanete do řečí. Planety radí jednat čestně, nemůžete na tom nijak prodělat. Žaludeční neurózy nemůžete léčit alkoholem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám