Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 4. září 2015

Novinky, sojka

Nikdy nevěř ničemu, co uráží tvou inteligenci

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jistá osoba z vašeho okolí náhle změní názor a klidně zapomene na vaši dřívější dohodu. Budete tak mít o problém víc. Připravte se proto na nutnou změnu dnešního programu. Nebojte se, vaše improvizace budou nepřekonatelné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jupiter upozorňuje, že k správnému rozhodnutí vám chybí přesnější informace. Musíte se víc snažit. Jinak uděláte chybu, která půjde těžko napravit. Zvláště pokud se chystáte uzavřít výnosný obchod nebo podepsat důležitou smlouvu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Postavení planet přeje realizaci smělých představ. Překážkou bude odmítavý postoj závistivého kolegy. Počítejte s tím, že vám provede nejednu špatnost. Zamilovaným přeje Venuše, takže již dnes může dojít k vytouženému sblížení.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vývoj jisté události se náhle zastaví, což pro vás to znamená starosti navíc. Zatím není nic ztraceno, ale chce to pořádně zabrat. Znamená to odložit dnešní schůzku s přáteli a zapomenout na zábavu. Nestyďte se za děti, budou jen upřímné.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

To, co se ještě včera zdálo nemožné, budete mít na dosah ruky. Podmínkou je odvaha k rázným krokům. Radost vám udělá podpora spřízněných duší. Nezvyšujte hlas příbuzné, budou-li vám právem něco vytýkat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte šanci narovnat vztahy s osobou, které jste se nedávno dost dotkli. K tomu, abyste smazali to, co jste si řekli, je nutná uvolněná atmosféra. Neměli byste šetřit na obědě či večeři v lepším podniku. Zaskočit vás může bývalý spolužák nebo přítel z dětství.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ne všechno poběží, tak jak má. Zdržovat vás budou snaživí, ale pomalejší kolegové. Místo toho, abyste se zbavili některých restů, budete muset odpovídat na jejich hloupé otázky a brzdit jejich pochybnou iniciativu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Luna vám vnukne nápad, se kterým jste měli přijít už dávno. Naštěstí nezaváháte a rychle napravíte, co jste málem zmeškali. Ten, kdo se těšil, že něco opomenete, bude zklamaný. Pozor na žárlivost, buďte rádi, že se vaše láska líbí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Máte intuici na výhodné obchody a investice. Nedejte se rozptylovat a držte se svých představ. Vaše představivost a fantazie udělají na lidi kolem silný dojem. Nemluvte příbuzným do výchovy dětí. Nepříjemně se pohádáte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nemůžete si dovolit přiznat, že vám něco nebo někdo vadí. Potřebujete všem lidem v okolí dokázat, že máte nervy ze železa a jste vždycky nad věcí. Je to důležitý předpoklad k tomu, abyste vás začali brát vážně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Možná už odpoledne obdržíte první náznak toho, že vaše nová láska začíná měknout. V tom případě nesmíte zaváhat a vymyslet něco opravdu rafinovaného. Vaši rivalové také nejsou hloupí. Rozhodit vás může konflikt v práci.

RYBY ( 21.12. – 20.1.)

Vlídně a chápavě vyslechněte člověka, který se vám přijde svěřit se svými starostmi. Vaši pomoc nejen potřebuje, ale i ocení. Nezapomeňte zavolat příbuzným, kterým jste něco slíbili, ale stále ještě to nemůžete splnit

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám