Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 4. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý den ráno snězte žábu a nic horšího už vás nepotká

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konstelace Merkuru s Jupiterem přináší prospěšné změny. Musíte na ně být připraveni, nesmíte se nechat ničím zaskočit. Když už se pro něco rozhodnete, neohlížejte se na kolegy ani na známé. Věřte si, máte na to.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Okolnosti si vyžádají zintenzivnění péče o rodinu. Bez vaší jednoznačné podpory bude mít partner problémy s usměrněním starších dětí. Umanuly si něco, co nemusí skončit dobře. Nervy vám zklidní dobré jídlo a pití.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedávejte nikomu příležitost, aby vás provokoval a potom z toho těžil. Planety důrazně varují před konflikty s nadřízenými. Spadnete z bláta do louže. Slibné je setkání s roztomilou osobou. Čas vám bude běžet jako voda.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na nervy vám zabrnká někdo, kdo se vás pokusí připravit o slušný výdělek nebo práci. Než vám dojde, že to myslí vážně, chvíli to potrvá. Ovlivněni Marsem nakonec seberete odvahu a celou trapnou záležitost radikálně vyřídíte sami.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Poznáte pár nových lidí a popovídáte si na téma, která vás zajímá. Zamilovaným svítá naděje na bližší seznámení s vysněným idolem. Nepůjde však všechno rychle a snadno. Negativní roli sehraje jeho bývalá známost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokus odvést pozornost partnera a hovor jiným směrem, třeba otázkami na téma dovolené k ničemu nepovede. V práci čekejte potíže s vypočítavým kolegou. Nestydatě se pokusí zavděčit nadřízeným na váš účet.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hlídejte si důležité dokumenty a faktury, nevěřte ničemu, co nedostanete černé na bílém. Včetně některých podivných příkazů nadřízených a doporučení úřadů. Jakmile se něco pokazí, zapřou nos mezi očima.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zavolají nebo přijdou na návštěvu přátelé či příbuzní, se kterými se na společné akci domlouváte od začátku prázdnin. Všechno bude v pohodě, možná zalitujete, že jste se neviděli dříve. Měli byste se rozejít před půlnocí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně zacházejte s informacemi z druhé ruky. Kroťte nadšení nad některými novinkami. Uran varuje, že může jít o předzvěst nadcházejících potíží. Nebezpečné mohou být zejména ukvapené iniciativy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Narovnáte vztahy s urážlivými příbuznými. Projeví se u vás ochota k ústupkům. Možná si to budete chvíli vyčítat, ale později budete rádi. Volné chvíle strávíte s rodinou v přírodě, při sportu nebo na kratším výletu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pokud využijete nahromaděné energie k realizaci odvážných profesích plánů, máte vyhráno. Radost vám udělá zjištění, že jste zbytečně podceňovali starší potomky. Jejich kroky a originální nápady vás naplní oprávněnou hrdostí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Spoléhat v případě finanční krize na mimořádný příjem by bylo dost troufalé. Vaše situace se sice zlepší, ale jen když se sami přičiníte. Čerstvě zamilovaní si musí dávat pozor na stále aktivnější soky. Nepolevujte v bdělosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám