Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 4. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moudrý člověk často obrátí pohromu v blaženost a neúspěch v úspěch

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dotkne se vás samozřejmost, s jakou jistá osoba přijme vaši pomoc. Žádné poděkování, žádný vděk. Alespoň budete vědět, jak s její prosbou naložíte příště. Směle změňte svůj vzhled, účes, oblečení i kosmetiku. Váš vkus očaruje okolí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Náladu vám pokazí nemilá příhoda. Je na vás, jak rychle se otřepete a dokážete na ni zapomenout. V zásadě nepůjde o nic důležitého. Bylo by dobré vyjít vstříc šéfovi a zůstat v práci o něco déle. Odměna se vždycky hodí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nezapomeňte na povinnost, kterou odkládáte. Jste sami proti sobě, pokud se dokážete přinutit k větší aktivitě, nemine vás pozoruhodné ocenění. Nepřeceňujte možnosti partnera a přátel, nechtějte po nich zhola nemožné.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Milostný románek s někým z firmy není nejlepší nápad. Připravte se na pomluvy, které vás právem rozzlobí. Neodkládejte návštěvu na úřadech a institucích. S pomocí Neptunu byste mohli pohnout se složitými záležitostmi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nechvalte někoho, kdo si to nezaslouží. Ještě vám uvěří a napáchá spoustu hloupostí. Děti nebo partner zatouží po věci, která překračuje vaše finanční možnosti. Pokud však budou trvat na svém, nějak to zařídíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Popadne vás vztek a půjde si někým vyříkat věci, které vám už dlouho leží v žaludku. Chvályhodné to asi není, ale ulevit si musíte. Jinak se budete trápit bůhví jak dlouho. Neberte na lehkou váhu možnost ušetřit menší sumičku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na spadnutí je důležitý rozhovor s nadřízenými. Kdyby nic jiného, vyčistí se atmosféra ve vzájemných vztazích a snadněji se domluvíte. Nepřehánějte to s péčí o partnera. Nechtěně mu dáváte šanci, aby byl čím dál náročnější.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřehánějte to s přísností při výchově dětí. Určitě postačí jen důraznější domluva. Jupiter naznačuje, že všechno se dá vyřešit mírnou cestou. Na kolegy se nedívejte jako na roboty, kteří vám mají dopomoci k rychlejší kariéře. Mohli by se vzbouřit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Je třeba odstranit napětí mezi vámi a jistými lidmi. Naskytne se k tomu dobrá příležitost. Zachováte si tvář a přitom nemusíte měnit názory. Oprašte staré vzpomínky. Jeden nápad týkající se riskantních investic, by mohl přinést bohaté ovoce.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedělejte si přehnané naděje na zlepšení finanční situace. I kdybyste nakrásně přišli k nějakým penězům, přijdou vzápětí další nečekané výdaje. Nezbývá nic jiného, než rozumně hospodařit s tím, co právě máte. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bude jistější odložit všechny investice. Co se týká obchodní stránky věci, je váš odhad přesný, ale nebudete mít šťastnou ruku na obchodní partnery. Pohyb Jupiteru varuje před hochštaplery a iniciativními hlupáky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Náhlá péče kolegy či kolegyně o vaše pohodlí a spokojenost, může signalizovat počátek menšího románku. Dokážete-li se vyhnout pozornosti dalších spolupracovníků, nemusíte být proti. Ve hře zůstává i vaše náhlá kariéra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám