Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 30. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěstí prospívá tělu, ale starosti rozvíjejí ducha

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pochopíte-li pozadí podivného chování nadřízených, zajistíte si určitou výhodu. Někdo finanční, jiný přízeň vlivné osoby. Náhoda vám umožní poznat pravý charakter nevrlého souseda nebo známého. V podstatě je to dobrák.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Známý vám nabídne možnost přechodu na zajímavější práci. Bez pochopitelného váhání a obav se to neobejde, ale neměli byste se rozhodovat příliš dlouho. Milostnou schůzku si domluvte na pozdější večerní hodinu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Během dne nebudete vědět, kam dříve skočit. Zvláště dramatický bude rozhovor s někým, kdo byl samý slib a úsměv, ale v rozhodující chvíli se zachová zcela jinak. Marná bude snaha vymluvit příbuzným jejich nesmyslné nápady.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Stojí za to vrátit se k nedávnému nepříliš úspěšnému jednání. Dnes je vzhledem k postavení Jupiteru s Uranem všechno jinak, mnohem nadějnější. Nehledejte nepřítele tam, kde není. Jistá nepříjemná věc, která se vám přihodí, se mohla stát kdykoli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešní den bude plný překvapení. Trefíte-li na protivníka, okamžitě se najde někdo, kdo se vás zastane. Jedna osoba vaše flirtování odmítne, ale několik jiných vám dá vzápětí najevo své sympatie. Zbývá si správně vybrat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Chvála a uznání potěší každého, ale pozor na to, aby se jen někdo nepokoušel polechtat vaši ješitnost a zneužít vás k sobeckým záměrům. Může jít rovněž o pokus odvést vaši pozornost od mnohem důležitější záležitosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nezvedat telefon a házet dopisy do koše k ničemu nepovede. Vaše tendence k sebelítosti a uzavírání se do sebe nabírá nebezpečný rozměr. Rychle spěchejte za přáteli a ponořte se do víru života. Potřebujete přijít na jiné myšlenky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nevměšujte se do diskuzí ve vašem okolí. Zvláště půjde-li o věci, které se vás netýkají a o lidi, které ani pořádně neznáte. Máte svých starostí dost a nemá smysl přidělávat si další. Navíc nadchází ta pravá chvíle se některých zbavit.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Postupně překonáte bariéry a pochybnosti, které se v posledních dnech vloudily mezi vás a vaše okolí. Dá o sobě vědět starý zdravotní problém. Berte to jako pobídku k zdravějšímu způsobu života nebo k návštěvě lékaře.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V diskusi nebo při hádce, bez ohledu na to s kým, obratně využijete všech argumentů, které jste nashromáždili. Zdá se, že vás chce někdo donutit k změně postojů a jednání. Potrápí vás pochybnosti o partnerových záměrech.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Spojíte odvahu s originálními přístupy. Tato nadějná směs slibuje vysokou účinnost. Vaši snahu ocení i kritičtí příbuzní, známí a nadřízení. Chystáte.li se na cestu, zpříjemní vám její průběh vzrušující flirt se zadanou osobou. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S jistými rozpaky se pustíte do realizace ambiciózního plánu. Pokud začnete již dnes, existuje velká šance, že vám vaše záměry vyjdou. Citlivě rovněž poznáte, kdy a do čeho pustit, abyste neprodělali. Bude přinuceni bránit své peníze nebo majetek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám