Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 28. listopadu 2014

Novinky, sojka

Chléb otvírá každá ústa

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V práci se blýsknete znalostmi, které jiným chybí. Navíc by měl nastat zlom, který nastartuje vaši kariéru. Doma vám pokazí náladu nefunkční televize, mobil nebo počítač. Marně budete rodině vysvětlovat, že to není vaše vina.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přestane se dařit někomu, kdo vám ještě nedávno uděloval lekce, jak se vyšvihnout a zbohatnout. Chuť se mu vysmát bude sice silná, ale odoláte, i když budete pro jistotu prchat rychle pryč. Vydaří se posezení s přáteli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebuďte přehnaně ambiciózní, jsou věci, se kterými nepohnete ani s cizí pomocí. Jste-li sami, posílají vám planety vstříc půvabnou osobu opačného pohlaví. Nelitujte času a námahy, na obzoru se rýsuje dlouhá řádka jedinečných zážitků.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nesnažte se, ani s těmi nejlepšími úmysly, organizovat dnešní program někomu jinému než sobě. Při nejlepší vůli podceníte nějakou maličkost a bude oheň na střeše. S podivným nápadem přijdou tchán s tchýní. Nebudete to mít snadné.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rozpačití budete z jednání člověka, kterému jste věřili a on vás nakonec napálil. Necouvejte před nepřehlednými situacemi, řešení se najde. Hlavně neseďte doma. Jste společensky naladěni, budete bavit sebe i ostatní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potřebujete načerpat nové síly. Ideální by bylo zapomenout na všechno, co vás v posledních dnech vyvádělo z rovnováhy. Vhodným lékem by bylo delší posezení s přáteli u grilu, sklenky vína nebo alespoň dobré kávy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Večer vám zabere zajímavá návštěva. Dozvíte se spoustu novinek. Některé vás mohou inspirovat k odvážným krokům. Radost vám udělá i to, že budete středem pozornosti. Známí a příbuzní budou lapat každé vaše slovo.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nezadaní a svobodné mohou najít budoucího partnera. Vaše šance roste spolu s tím, jak daleko budete od domova. Jakoby vám narostla křídla. Zapomenete na zdrženlivost, budete pro ostatní organizovat zábavu a vtipkovat na vlastní účet.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zklame vás známý, o kterém jste si mysleli, že umí držet slovo. Vyrovnáte se s tím poměrně snadno, ale dotyčný či dotyčná definitivně přijdou o vaše sympatie. Dvojnásob to platí v případě, kdybyste chtěli něco zařídit pro svoje děti. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozvat hosty kvůli tomu, aby vám pomohli vypucovat ledničku nebo spíž, není nejhorší nápad, ale nese v sobě určité riziko. Zdrží se dlouho do noci. Osoba, která vám naznačovala své sympatie se rozhoupe a pozve vás na schůzku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete nuceni vypravit se k příbuzným nebo přátelům, u kterých vypukne vážná krize. Bez ohledu na příčinu se od vás očekává, že s tím něco uděláte. Snadné to mít nebudete a žádný zázrak neuděláte. Teď jen aby se nakonec nezlobili i na vás.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na turistických túrách a při sportu dávejte pozor na to, co se děje jak před vámi, tak za vašimi zády. Předejít nepříjemnému zranění, směšnému pádu nebo ztrátě části drahého sportovního vybavení zabráníte jen zvýšenou opatrnosti.      

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám