Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 27. března 2015

Novinky, sojka

Navždy zůstane sluhou ten, kdo dlouho spí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Netrapte se, když vás nebudou nadřízení nebo partner dostatečně respektovat. Nemůže být stále podle vašeho. Navíc v jisté situaci budete jen rádi, a sami se dobrovolně stáhnete do vzdáleného, tichého koutku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Celý den vás budou pronásledovat určitá pohodlnost a nerozhodnost. Nějak zvláště energicky s nimi bojovat nebudete. Zřejmě vám to projde, ale spoléhat na to nelze. Ošklivý kousek vám může provést nevyzpytatelný Neptun.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhněte se nepromyšlenému rozhodnutí. Necháte-li šéfa nebo partnera chvíli čekat, svět se kvůli tomu nezboří. Nikdo by vás také neměl nutit k tomu, abyste se vším souhlasili a všemu nadšeně tleskali. Nevzdávejte se vlastních názorů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepošklebujte se nikomu, kdo směřuje k stejnému cíli, ale jinou cestou. Mnohé nasvědčuje tomu, že špatně odhadnete možnosti a přeceníte síly. Pozor na pozdní příchody, najde se někdo, kdo jich proti vám podle použije.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li pocit, že si zasloužíte vyšší plat, nesmíte s tím na nadřízené uhodit rovnou. Merkur doporučuje jít na to opatrně od lesa. Nejdříve jim musíte rafinovaně lichotit. Flirtovat s vámi bude někdo ve vlaku, autobusu nebo metru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hrozí vám, že při prvním chybném kroku změníte jinak dobrý plán. Neházejte flintu do žita, budete-li důslední a vytrvalí, úspěch vám rozhodně neunikne. Držte si velký odstup od lidí, známých svým pesimismem a malomyslností.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Respekt si získáte nekonvečním přístupem při řešení přezrálých problémů. Bez okolků, možná tvrdě a drze, přerušíte diskusi s konzervativním nadřízeným, který vám brání v rozletu. Hledáte-li novou známost, varuje Venuše před příliš živými typy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Další špatná zkušenost vás přinutí k změně názoru a přestanete komukoli dělat ústupky. Dojde vám, že se o své zájmy musíte starat sami a podle toho se zařídíte. Samozřejmě se to některým lidem nebude líbit, ale to už není vaše starost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Lidé v okolí budou natolik vstřícní, že u vás vzbudí podezření, jestli tím náhodou něco nesledují, nebo snad neděláte nějakou chybu. Nepřidělávejte si problémy zbytečným fantazírováním. Planety varují před nutkáním bojovat s větrnými mlýny.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neunikne vám pokus kolegy, zbavit se nepříjemné povinnosti na váš účet. Když mu to vytknete, ještě se na vás oboří. Naděje na flirt s atraktivní osobou vám dá téma k přemýšlení na celý den. Otázkou je, jestli se rozhoupete k činům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebojte se nových nápadů, směle se pusťte do díla. Planety nestojí nejhůř, určitě stojí za to, o něco se alespoň pokusit. Prospěje to hlavně vašim financím. Hloupými otázkami vás bude obtěžovat známý moula a nešika.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Chcete-li něčeho dosáhnout, musíte přizpůsobit svůj rytmus vibracím Jupiteru. Svými originálními kroky a radikálními postupy můžete naštvat hezkou řádku lidí. Je proto nutné se hlídat a postupovat takticky a nenápadně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám