Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 25. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lépe přátelsky odmítnout, než neochotně darovat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Asi vás nepřekvapí, že dojde na vaše slova. Nečekané vydání způsobí, že budete muset jako rodina dát hlavy dohromady. Rýsují se určité změny a otřesy ve vašem blízkém okolí. Zatím vše jen bedlivě z povzdálí sledujte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Větší finanční hotovost svěřujte jen spolehlivým, čestným lidem. Neohrnujte nos na pozvání přátel. Uvolnit se a od srdce zasmát potřebujete jako sůl. Venuše vám pomůže objevit někoho, kdo vás zbaví nahromaděných stresů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Po poledni vás čeká setkání, které dá konkrétní podobu vašim představám. Mohlo by jít o dlouho očekávaný zlom. Naskytne se vám výhodná koupě, ale po delším uvažování ji budete ignorovat. Raději ušetříte. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepodceňujte náladu a názory lidí v okolí. V těžké situaci budete potřebovat naléhavou pomoc. Zásadní rozhodnutí odložte na příznivější dny. Pokud podnikáte, podaří se vám ulovit movitého, ale nedůtklivého zákazníka nebo klienta.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

K vlastní škodě kývněte skoro na všechno, co vám dnes nabídnou. Vybrat si to nejlepší pro vás představuje menší problém. Rozptylují vás vibrace Saturnu. Někdo se pokusí přivlastnit si výsledky vaší práce. Jakákoli tolerance je sebevražedná.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozorně sledujte osobu, která se kolem vás točí v posledních dnech. Její zájem je evidentní. Oživený společenský ruch vám umožní zapomenout na povinnosti. Pozvání na večírek bude balzámem na vaše rozbouřené nervy.

Pozorně sledujte osobu, která se kolem vás točí v posledních dnech. Její zájem je evidentní. Oživený společenský ruch vám umožní zapomenout na povinnosti. Pozvání na večírek bude balzámem na vaše rozbouřené nervy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přestaňte se trápit špatnou finanční situací. Schyluje se k pozitivní změně. První náznaky zaznamenáte už dnes. Citový vztah s půvabnou osobou můžete navázat cestou z práce, nebo v dopravních prostředcích.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nejste v nejlepší formě, moc si nevyskakujte. Važte slova a než něco odsouhlasíte, nechte si to dvakrát projít hlavou. Vyhněte se sporům. Zajít na skleničku s někým sympatickým, znamená počátek hlubšího vztahu. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V práci napravíte chybu kolegy. Nadřízené vaše pohotovost překvapí a možná svoji vděčnost vyjádří v penězích. Pečlivě se připravte na schůzku s novou láskou. Nemůžete podcenit žádný detail. První dojem je důležitý.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neříká se náhodou, kdo rychle dává, dvakrát dává. Přesvědčíte se o tom poté, co vás o něco požádá kamarád nebo příbuzný. Chvíli klidu vám nedopřejí rivalové. Jakákoli záminka jim bude dobrá k pomluvám a výpadům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Šetřete projevy radosti nad zprávou o perspektivě nějaké růžové možnosti. Reálné podoby nabude jen za cenu spousty práce a námahy. Neptun radí všechno ještě jednou důkladně zvážit. Zítra už uvidíte ledacos jinak.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na obzoru se rýsují rodinné neshody. Planety doporučují velkou míru tolerance. Zejména starší děti začíná strašit školní prospěch. Rozzlobí vás neodpovědný soused. Budete ho muset důrazně, ale diplomaticky usměrnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám