Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 21. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší za živa cent než sto dolarů po smrti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V zaměstnání zavládne dočasný klid. Nadřízení budou mít naštěstí pro vás jiné, vážnější starosti. Jste-li sami, čeká vás seznámení s okouzlujícím člověkem. Připravte se však na to, že iniciativa musí vzejít z vaší strany.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Se zaťatými zuby splníte daný slib. Řadu lidí příjemně překvapíte, upevníte si autoritu. Klopýtnout byste mohli ve společnosti. Naštěstí partner a kamarádi projeví pochopení pro vaši slabost. Překvapí vás pokora bývalých soupeřů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Najde si vás nabídka, slibující možnost výrazně si polepšit. Všechno si podrobně promyslete, možná stojí za to, trochu riskovat. Hlavně nedávejte na sliby a hezké řeči. Uran s Lunou varují před pletichami egoistických známých.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nedejte se odbýt lidmi, kteří rozhodují o vyřízení vaší záležitosti. Při troše vytrvalosti je donutíte k činnosti a splnění dávných slibů. Chce to více prozíravosti a tvrdosti. V lásce jste krok od uskutečnění romantické představy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zachovejte opatrnost při obchodních a pracovních  jednáních. Nedejte se unášet přehnaným optimismem a neinvestujte do nejasných projektů. Z rovnováhy vás vyvede příbuzný, který zapře všechno, co nedávno řekl.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mars se Saturnem napomáhají vytváření nervózní atmosféry. Na místě je opatrnost a zdrženlivost. Nezasahujte do sporů, které vám osobně nic nepřinesou. Poměrně bezpeční budete ve společnosti opačného pohlaví.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V průběhu dne nastane situace, kdy budete potřebovat nejen výkonný mozek, ale i pevné svaly. Planety proto doporučují zdržovat se v blízkosti osob, které vám mohou v kritický moment nabídnout solidní fyzický fond.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při posezení ve větší společnosti proberete se známými úspěchy a problémy, se kterými jste se setkali v posledních dnech. Dozvíte se, že některé věci vidíte příliš černě a házíte flintu do žita předem. Vezměte si tuhle radu k srdci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Blíží se chvíle, kdy lidi kolem sebe uvedete v úžas trefnými odhady a předpověďmi. Pohotově toho využijete k upevnění autority. Netrvejte tvrdohlavě na tom, že všechno, do nejmenších podrobností, musíte zařídit právě vy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zažijete příhodu, která vás donutí změnit názor na člověka, kterého jste zatím zcela nedocenili. Když vás ve firmě naštvou, nebudete se rozpakovat a odejdete domů. Projdete krámy a obchodní domy nebo si sednete s přáteli na kávu.

Zažijete příhodu, která vás donutí změnit názor na člověka, kterého jste zatím zcela nedocenili. Když vás ve firmě naštvou, nebudete se rozpakovat a odejdete domů. Projdete krámy a obchodní domy nebo si sednete s přáteli na kávu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jistá osoba bude na vaše laškování reagovat velmi popuzeně, a nelze vyloučit, že dokonce hystericky.

Starosti budete mít se svéhlavými staršími potomky. Pokus jim něco racionálně vysvětlit nedopadne nejlépe. Bude nutné zvýšit hlas.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dopálí vás zastaralé představy některých kolegů a známých. Po dlouhé diskuzi vám nezbude nic jiného než jim jít příkladem. Měli byste reagovat na víkendové pozvání příbuzných, nejspíše rodičů. Cítí naléhavou potřebu vás vidět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám