Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 19. června 2015

Novinky, sojka

Buď si jist, že za vlčím uchem brzy následuje ocas

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Těžko přehlédnutelnými projevy přízně vás zahrne osoba z blízkého okolí. Nedejte se zmást, vyhledává pikantní zážitky a pak vás odmrští. Pohyb Jupiteru s Merkurem vytváří prostor k nenápadné, ale výnosné ekonomické aktivitě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Odvážnými projekty šokujete okolí. Velkým rozmachem uděláte dojem na kolegy, přátele i příbuzné. Sebevědomě, s přirozenou samozřejmostí se budete pohybovat v cizím prostředí a navazovat cenné kontakty s různými lidmi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nezanedbávejte partnera, náhoda vás zavede na místa, kde by mohl propadnout dojmu, že je vám milejší společnost jiných lidí. Žárlivé scény a výčitky by vám na náladě nepřidaly. Nutno dodat, že zbytečná podezření nebudou cizí ani vám.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Povrchnost a roztržitost vám hrozí při vydávání menších částek. Je nutné si připomínat, že i pár drobných mohou být někdy docela velké peníze. V samotných základech by se mohl otřást váš citový vztah. Začnete se chovat sobecky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dramatické situaci se nevyhnete v zaměstnání. Nadřízení, klienti a zákazníci budou netrpěliví a nároční, hned tak se jim nezavděčíte. S ohledem na disharmonii v konstelaci Uranu s Marsem bude rozumné nikomu moc neodporovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Člověk, se kterým jste se nedávno nepohodli, je připraven změnit postoj, ale očekává, že mu dáte příležitost. Musíte se vzpamatovat a zavolat mu jako první. Rozhodování by vám měla usnadnit vyhlídka na výhody vašeho kroku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Rodiče, sourozenci nebo starší děti přijdou se žádostí, která se nedá odmítnout. Čas, a možná i peníze, které do nich investujete, nelze považovat v žádném případě za ztracené. Omezte jízdu vozem v nočních hodinách.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neúměrně více času vám zabere vyřízení záležitostí, které byste jindy zvládli během jednoho dne. Projeví se u vás určitá pohodlnost, přecházející místy v pasivitu. Máte nejvyšší čas se vzpamatovat, později už nic nedohoníte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedejte se přemluvit k výdajům přesahujícím vaše možnosti. Rodinou pokladnu zruinujete, ani se nenadějete. Nepanikařte, když na něco zapomenete. Pokud by šlo o nějakou schůzku, stejně by nedopadla podle vašich představ.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Objevíte zajímavou pracovní příležitost. Velkou vadou na kráse však bude nesympatický šéf a stejně podivní kolegové. Nechat se nalákat jen na vysoký plat nebo funkci by bylo značně pochybné. Radost by vám dlouho nevydržela.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Po určitém váhání přijmete pozvání na schůzku týkající se vašeho podílu na jisté investici. Na její průběh budete mít s partnerem hodně rozlišný názor. Raději se však pohádat, než zbrkle šlápnout pořádně vedle.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky Merkuru s Neptunem můžete dosáhnout vylepšení pracovní smlouvy a podmínek. Důležité je, abyste si dohodu se šéfem nechali jen pro sebe. Zprávu, která vás zaskočí, nechte nejdříve uležet. Jinak byste jednali zbrkle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám