Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 18. července 2014

Novinky, sojka

Jsou dva druhy hlouposti, mlčenlivá a užvaněná

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nelze vyloučit, že se budete muset zdržet v práci o něco déle. Pak ale rychle spěchejte rovnou domů. Jisté osoby se zbavíte jen tím způsobem, že jí naslibujete všechno, co chce slyšet. Hezké to není, ale jsou chvíle, kdy si člověk jinak nepomůže.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jen těžko budete překonávat projevy lenosti a apatie. V práci se proto prozíravě držte stranou a šéfovi se zdaleka vyhněte. Partnera tak snadno neobalamutíte, takže se dají předvídat drobné hádky a následná tichá domácnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ve vztahu s opačným pohlavím najdete vždy ta pravá slova, budete milí a okouzlující, snadno navážete novou známost. Nebylo by divu, kdybyste kvůli tomu nechali povinnosti stranou a věnovali se vyhledávání milostných románků.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Díky energii Marsu budete trvat na svém a tvrdě hájit své zájmy. Silnější je i váš vliv na okolí. Ve firmě vyjdou najevo staré chyby a resty. Ambiciózní kolega se pokusí všechno svést na někoho, kdo je na dovolené. Rozhodně se ho zastanete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Šedivý, možná až nudný den. Doma vás čeká řešení nedostatku větší hotovosti, nákupy a úklid. V práci všechno pojede ve vyjetých kolejích. Odmítnete lákání přátel a večer strávíte raději v klidu u televize. Spát půjdete neobvykle brzo.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Těžké to budete mít s nadřízenými. Vytvořili si určitou představu a budou tvrdohlavě trvat na její realizaci. Tu byste ovšem měli provést vy. Vaše p připomínky označí za výmluvy. Jediné rozumné, co můžete udělat, je mlčet.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete-li na cestách, čeká vás zajímavé setkání v autobusu, tramvaji nebo ve vlaku. Dokončíte práci, kterou jste museli nedávno přerušit. Na nákupy si neberte větší částku.  Působivá reklama s vámi udělá divy. Vrátíte se domů s prázdnou kapsou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nespoléhejte na to, že je léto a úředníci budou přístupnější a vstřícnější než obvykle. Chyba. Spíše budou naštvaní, že musí vědět v kanceláři a nechat se otravovat nespokojenými žadateli. Pokud tam nemusíte, nikam nechoďte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

K nadbíhání nového ctitele se musíte vyjádřit jasně a hned. Bude totiž hodně neodbytný. Nespoléhejte na paměť a důležité věci si poznamenejte. Neuplyne ani několik dní a některá fakta z dnešních jednání a rozhovorů budete potřebovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nehádejte se kvůli hloupostem. Když se nad některými nepříjemnými věcmi zamyslíte, bude lepší na všechno zapomenout. Již dlouho si s vámi chce popovídat mezi čtyřma očima strýček, sestřenka nebo neteř. Buďte všímavější.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Je nesmysl spokojit se s polovičním řešením, ať již půjde o problémy v práci nebo v partnerských vztazích. Máte na to, dotáhnout všechno do konce. Pozor na překvapivé situace na veřejných komunikacích. Sledujte provoz za sebou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Může se vám zdát, že překážky, které vás brzdily, náhle zmizely. Ve skutečnosti vám ještě včera chyběly odvaha a patřičné sebevědomí.  Narazíte na zajímavé slevy. Jistě jich využijete a doma se představíte jako obratný hospodář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám