Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 17. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá překážka umožní urazit další kus cesty

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nekažte si konec pracovního týdne zbytečnými kompetenčními spory. Když si kolega myslí, že je lepší a šikovnější, nechte ho být, ať dělá, jak myslí. Jeho pozdější rozpaky a beznaděj vás pobaví, možná i pořádně rozesmějí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Cestou z práce vás odchytí kamarádi. Jen tak se jich nezbavíte. Do plánování víkendového programu zapojte děti a partnera. Kdyby se něco nevyvedlo podle jejich představ, to svedou na vás. Takhle budou muset mlčet. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Prohlédnout pravé úmysly příbuzných vnucujících se na návštěvu se podaří až poté, co jim pohlédnete do očí. Nic hezkého tam neuvidíte. Rádi by se zadarmo pobavili a najedli na váš účet. Skromní rozhodně nejsou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zastaví se u vás sousedé s pozváním charitativní akci pořádanou v okolí vašeho bydliště. Nemusíte je mít rádi, ale jsou události, na kterých byste neměli chybět už kvůli známým. Venuše ujišťuje, že není třeba se obávat o osud nové známosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vyhrocená situace v zaměstnání vám umožní poznat pravý charakter kolegy, který se dosud tvářil, jako váš nelepší přítel. Těžko skryjete zklamání, ale lepší nyní než až by bylo opravdu pozdě. Jen těžko budete večer krotit apetit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Sejdete se s přítelem, který se pochlubí svým novým, velice lukrativním místem nebo funkcí. Ochotně vám slíbí pomoc se vším, co budete potřebovat. Buďte k němu upřímní, netajte před ním své sny. Uran slibuje, že mu můžete věřit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Teple se oblékejte, vyhýbejte se průvanu a místům, kde se to hemží různými viry. Nejste v nejlepší formě, mohlo by stát, že víkend strávíte v lůžku a polykáním acylpyrinu. Partnerovi se zavděčíte tím, že nakoupíte jeho oblíbené lahůdky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Šéf přijde na to, jak vás přemluvit k převzetí náročné povinnosti. Pokud si myslíte, že ho máte přečteného, pořádně se mýlíte. Dvojnásob to platí v případě, že jste opačného pohlaví. Zradí vás přehnané sebevědomí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ještě předtím, než dnes začnete něco vytýkat starším potomkům, se párkrát zhluboka nadechněte. Některé jejich odpovědi vás mohou rozpálit do běla. Zkuste připustit, že mohou mít pravdu. Doba se mění a vám to možná uniká.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pokus odejít z práce dříve než jindy se povede jen za předpokladu, že celý den budete jako pěna a držet se někde stranou. Hlavně se nevybavujte s šéfovými oblíbenci, natož abyste s nimi diskutovali. Prostě všem zmizte z očí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Aktivnější přístup vyžaduje debata o rozdělní pracovních úkolů na příští týden. Jakákoli pasivita se vám vymstí. Snazší povinnosti si rozeberou šikovnější kolegové a na vás zbude náročná a nudná šeď. Nedopusťte, aby s vámi kdokoli manipuloval.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepřenášejte domů problémy z práce. Samozřejmě, že je těžké všechno rázem pustit z hlavy, ale když to nedokážete, nebudou stát dnešní odpoledne a večer a nakonec celý víkend za nic. Věnujte se rodině, jako jediná vás spolehlivě rozptýlí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám