Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 1. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zisk má příjemnou vůni, ať je jakéhokoli původu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S vlezlými a hloupými otázkami vás bude obtěžovat osoba, kterou už takhle dost nesnášíte. Nedá se odbýt ani vaším chladem, nezbavíte se jí ani sžíravou ironií.  Nakonec nezbude nic jiného než před ní potupně utéct.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Snažte se nenadělat si nové nepřátele. Snadno byste to dokázali tím, že budete brát na lehkou váhu oprávněné výtky a výčitky na svoji adresu. Věnujte pozornost rodinným vztahům. Partner a děti potřebují silněji pocítit váš zájem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S pomocí Jupiteru vycítíte každou čertovinu předem. Planety však zároveň varují před honbou za penězi a kariérou, bez ohledu na čas a rodinu. Partnerovi by se mohla začít samota zajídat a odtud není daleko k nějaké hlouposti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Díky jisté nepříjemné situaci spatříte v plné nahotě člověka, kterému jste věřili a chtěli se řídit jeho radami a příkladem. Může se to přihodit jak v práci, tak kdekoli jinde. Vyrovnat se s tím, vás bude stát spoustu sil.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešní poklidná atmosféra vám umožní vyvarovat se doma i v soukromí všech omylů a chyb. Pohodu ve firmě vám zajistí neutrální postoj k názorům kolegů. Mírnější tón zvolí i neustále negativně naladěný kolega.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vyřídíte skoro všechno, co jste si předsevzali. Důležité je, že se dozvíte o nových zajímavých možnostech ve vašem oboru. Nic nebrání tomu, abyste flirtovali a navazovali románky. Nutno dodat, žádná ze známostí nebude ideální. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nevyhnete se zdlouhavému jednání na úřadech, ale výsledek předčí vaše očekávání. Kvůli spoustě povinností zapomenete na důležitý slib. Jistou osobu tím pořádně zklamete. Naštěstí brzy přijdete na to, jak a čím ji uchlácholit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebude pro vás snadné se rozhodnout, zda se řídit pragmatickým myšlením nebo romantickými vizemi. Připravte se na to, že partner, kolegové a někteří známí mnohé vaše kroky a představy tak docela nepochopí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Skvěle pracuje vaše intuice a komunikaci s okolím vám usnadní laskavá Luna. Z mnoha možností sáhnete po té správné. Zklamou vás známí, na které se obrátíte se žádostí o radu. Zkusíte to jinde a jinak, mnohem vynalézavěji.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozitivnímu obrat zaznamenáte na bankovním kontě. K velkému majetku nepřijdete, ale malé ryby, také ryby.  Nedělejte si přehnané starosti s nadřízenými. Jejich pohled je subjektivní. Jednou vám vyhubují a podruhé pochválí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete se muset hodně snažit, abyste se vyhnuli nepříjemnému překvapení. Všechna vaše rozhodnutí musí vycházet z objektivního posouzení dané situace. V opačném případě vám úspěch zmizí v nenávratnu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte nepřátele, kteří číhají na vaši chybu a nedovolí vám ji napravit. Vyděsí vás odvážné představy starších dětí. Přitom nebude snadné jim cokoli vymluvit. Berte to jakou náročnou zkoušku svých pedagogických schopností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám