Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 7. prosince 2014

Novinky, sojka

Velikost přírody se pozná na drobnostech

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Velice slušnou nabídku berte jako příslib nadcházejících pozitivních změn a zvýšení vašeho životního standardu. Pozor, abyste se nenechali brzdit přítelem nebo známým, který se stále drží při zdi. Něco odmítnout můžete vždycky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jistí vás Merkur, neměli byste mít žádný problém s dnešním složitým problémem. Budete jednat rozhodně a cílevědomě, odmítnete plané diskuse. Pokus o flirt vám rozmluví dlouholetý přítel. Věřte mu, že to myslí dobře.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebudete ve své kůži. Nedělejte proto z komára velblouda. Stačí jeden neopatrný výrok a z nevinného sporu se stane ostrá hádka. Propásnete-li nadějnou příležitost, je to vaše vina. Nemůžete odpočívat, když se kolem dějí velké věci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na vzniku nervózní atmosféry se svorně podílejí Saturn s Neptunem. Na místě je zvýšená opatrnost.  Nezasahujte do cizích sporů, nezastávejte se nikoho, koho pořádně neznáte. Silně po vás touží zadaná nebo čerstvě rozvedená osoba.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V průběhu dne nastane situace, kdy budete potřebovat nejen výkonný mozek, ale i pevné svaly. Planety proto doporučují zdržovat se v blízkosti osob, které vám mohou v kritický moment nabídnout solidní fyzický fond.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Při sklence dobré kávy nebo vínka proberete se známými úspěchy a problémy, se kterými jste se setkali v posledních dnech. Dozvíte se, že některé věci vidíte příliš černě a házíte flintu do žita předčasně. Vezměte si to k srdci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Laškování s přitažlivou osůbkou bude dlouho nijaké, ale přijde zlom a vytoužený cíl bude na dosah ruky. Není však tak docela jisté, že zrealizujete všechny své záměry. Všechno pokazí jedna nepředvídaná okolnost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chystáte-li se na cestu, zjistěte si, jestli se něco nezměnilo. Mohlo by se stát, že někam pojedete zbytečně. Merkur naznačuje, že si na vás chce jistá osoba vylít vztek. Když zachováte klid, můžete se hrozícím sporům vyhnout. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Několika starostí naráz vás může zbavit příbuzný. To byste však museli překonat stud a požádat ho o pomoc. Zatím pro vás nic udělat nemůže, protože neví, že vás něco trápí. Na milostné schůzce neotvírejte téma možného sňatku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor na popudlivé známé. Vmanévrují vás do nepříjemné situace. Pokud budete vyřizovat něco důležitého, neberte s sebou nikoho cizího. Dárek, kterým hodláte obměkčit jistého člověka, by měl svědčit o vašem vybraném vkusu. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planetární konstelace doporučuje pobyt na neznámých atraktivních místech a navazování nových známostí. Jste v dobré psychické a fyzické formě, hleďte toho využít. Dobré nápady je třeba okamžitě realizovat, nebo si je alespoň zapamatovat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jednejte promyšleně, jinak ztratíte spoustu času a energie kvůli maličkostem. Je pár věcí, které vám přinesou značný prospěch. Kdybyste se náhodou zamilovali, není třeba hned nahlas přemýšlet o společné budoucnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám