Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 6. března 2016

Novinky, sojka

Jediné, co je horší než předčasné manželství, je opožděný rozvod

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Abyste se opravdu odpoutali od všedních záležitostí, musíte někam, kde jste ještě nebyli. Chce to fantazii a přestat šetřit na nesprávném místě. Blízká osoba si na vás bude vynucovat náročný slib. Nesmíte podlehnout.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příjemné rozptýlení představuje návštěva přátel, spojená s přehlídkou chutných, lákavých jídel a pití. Nemělo by se stát nic, co by vás nějak rozladilo. Případný výlet se vydaří rovněž zásluhou pozitivní aury Merkuru.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepodceňte přípravu dnešního programu. Příliš rozmáchnout se kvůli penězům asi nemůžete, ale i dobrý nápad je k nezaplacení. S dětmi jednejte se stejným respektem jako s partnerem, usnadní vám to naladit se na jejich vlnu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jisté potíže budete mít na cestách s nalezením slušné restaurace. Hrozbě přenosné nemoci se vyhnete ignorováním podezřelých míst s nedostatečnou hygienou. Chcete-li se vrátit domů včas, hlídejte si auto, lyže nebo kolo.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jste dnes hodně nároční a navíc pocítíte chuť se předvést. Výsledky nemusí splnit vaše očekávání. V jisté kritické situaci musíte pevně stát po boku partnera. Určitě ho nezklamete, ale prožijete pár perných chvil.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Příznivý dojem udělá vaše ochota k ústupkům jak rodině, tak přátelům a známým. Rázem se stanete jejich miláčkem. Nepotrvá to dlouho, a tak si to koukejte užít. Jinak se vám dnešek může zdát poněkud ospalý.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud váháte, co s načatým dnem, nahlédněte na internet nebo do novin. Ideální by bylo vyrazit někam na lyže, ale stačí kratší pěší túra. Nedejte se odradit náročnou trasou, nejste žádné padavky. Večer usnete jako kojenec.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dnešní zážitky budou pestré a vzrušující. Již před polednem se ozvou kamarádi a jejich nabídka nebude k zahození. Trochu vás to zaskočí, ale partner a děti budou překvapivě pro. Nedají pokoj, dokud nekývnete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zaskočí vás něčí nespolehlivost. Pořádně vás to naštve. Naštěstí se rychle vzpamatujete a nakonec poradíte si sami. Ve větší společnosti uplatníte vtip a smysl pro originalitu. Doma ani na chalupě hvězdou práce nebudete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S jistým přemáháním budete přesvědčivě nadšení slovy vychloubačného příbuzného nebo souseda. Není třeba pochybovat, že jim to udělá náramně dobře. Na oplatku od nich můžete chtít prakticky cokoliv, co vás napadne.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Překvapí vás neuvěřitelná změna chování lidí, kteří k vám ještě nedávno měli vážné výhrady. Nepodezřívejte je hned ze sobeckých zájmů a přetvářky. Uplynulo pár dní, změnila se planetární konstelace a rázem je mnohé jinak.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Konečně se vám vrátí všechno, co jste udělali pro svoje zdraví a krásu. Objeví se nápadník či ctitelka, kteří vás nenechají chvíli na pokoji. Jste-li zadaní, čeká vás velké dilema. Žádné vaše rozhodnutí nemusí být dobré.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám