Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 5. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak má člověk vědět, co očekává od budoucnosti, když neví, co chce od přítomnosti

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedokážete odolat přitažlivosti opačného pohlaví. Bylo by lepší moc neriskovat a soustředit se na něco jiného. Kamarád ocení váš takt a obětavost, se kterou okamžitě napravíte jeho chybný krok. Znepříjemnit večer vám mohou kořeněná jídla.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Naprosto racionálně se vyhnete diskuzi s příbuznými. Vycítíte, že byste je provokovali a hádat se nemáte zapotřebí. Budete respektovat sváteční velikonoční atmosféru. Ozve se známý, kterého by bylo dobré pozvat na sklenku vína.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Některá setkání se vyvedou skvěle, jiná budou dost nudná. Možná byste měli mít v rezervě náhradní program. Partner a děti by mu určitě dali přednost. Chtějí si užít vás i svátků, rozhodně nebudou chtít sedět zavření mezi čtyřmi stěnami.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Postavení Jupiteru se Saturnem varuje, že vám jisté setkání může přinést zklamání. Ať již jde o cokoli, nepodléhejte naivním představám a nestavte si vzdušné paláce. Sváteční den si užijte hlavně s dětmi, potřebují pocítit vaši lásku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Luna vám vnukne nápad, díky kterému byste mohli udělat radost nejen sobě, ale i rodině. Musíte však od samého rána dělat všechno pro jeho uskutečnění. Neuškodí, když při tom využijete vstřícného postoje blízkých příbuzných.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pohyb Venuše vám připomene, že sváteční neděli musíte plně věnovat partnerovi nebo své lásce. Mají svá velká očekávání a nemůžete je zklamat. Určitě byste nechtěli, aby hluboké city a větší porozumění hledali u někoho jiného.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Úspěšně se poperete s nevraživostí vůči jisté osobě a odsouhlasíte partnerovi, že ji navštívíte. Protože od tohoto setkání nic mimořádně neočekáváte, nehrozí, že byste byli zklamaní. Rodina vaši vstřícnost a ochotu ocení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Objeví se známý se žádostí o půjčku. Pečlivě zvažte, můžete-li si to dovolit. Před odchodem z domova zkontrolujte uzávěry vody a plynu. Jste poněkud roztržití, mohli byste na něco zapomenout. Navíc se můžete někde zdržet.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Spolu s tím, jak ve vašem okolí roste všeobecná nervozita, začnete jí chvílemi podléhat. Planety předpovídají nepříjemnosti, včetně dlouhých, trapných tahanic. Nezdržujte se dlouho na jednom místě, pozorně naslouchejte svému vnitřnímu hlasu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nadbíhání nového ctitele či obdivovatelky vám zalichotí, ale zvažte, jestli vám krátká velikonoční známost nepoškodí pověst. Budete se muset poprat s chutí utrácet a užívat si víc, než si můžete dovolit. Ovlivněni Saturnem jste trochu ješitní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zamilovaní by měli pro svého miláčka vymyslet opravdu lákavý program. Výlet na hrad nebo návštěva kina není ničím originálním. Dnes na to máte, vaše fantazie provokovaná Venuší dokáže zázraky.  Možná padne jedno důležité slovo

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyskytne se problém, se kterým si dlouho nebudete vědět rady. Požádat o radu člověka, kterého nemáte moc rádi se vám ale chtít nebude. V nouzi nejvyšší vám vyšle inspiraci Jupiter. Pokud se nepohodnete s partnerem, zatněte na chvíli zuby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám