Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 3. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohatství je jako moucha, jednou na orchideji, podruhé na hnoji

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Příjemně vás překvapí gesto člověka, kterému jste před časem s něčím pomohli. Svoji vděčnost vám vyjádří velmi vynalézavým a hlavně taktním způsobem. Chcete-li si vyjet na kole, budete bezpečnější na lesních stezkách.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Kdybyste si chtěli udělat doma nebo na chalupě pořádek, podaří se vám s lehkým srdcem vyhodit věci, které byste jindy přenášeli z místa na místo. Pravda, moc zábavné to není, ale to nebude nikdy. Odměnou vám bude spousta volného místa.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Je lepší učit se na cizích než na vlastních chybách a proto pozorně sledujte dění kolem. Velmi poučnou příhodu vyslechnete u přátel. Žárlivostí posedlého partnera jen tak neutěšíte. Bude lepší ho nechat, ať se vypovídá.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jste-li s někým na válečné stezce, usnadní vám usmíření šťastná náhoda. Samotným a nezadaných nabídne pohyb Luny příležitost objevit toho pravého či pravou. Problém bude sebrat odvahu a najít způsob, jak a čím nový idol oslovit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

To, co se ještě včera zdálo nad vaše síly, bude dnes docela jednoduché. Budete velmi praktičtí a z ničeho nebudete dělat vědu. Navíc najdete poměrně snadno ochotné pomocníky. Příliv sil využijete k zlepšení své fyzické kondice.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nad vaše síly bude vydržet s příbuzným, který jen mlátí prázdnou slámu a nestydatě se vychloubá. Nic s tím však nenaděláte, partner vás bude pečlivě hlídat a žádnou viditelnou vzpouru vám nedovolí. Buďte nad věcí, večer mu nic nevyčítejte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vzbudíte se s úsměvem na rtech a plní odhodlání, pustit se do něčeho opravdu velkého. Partner a děti vám to ale tak docela, možná naštěstí, neumožní. Jejich představou je, že se celičký den budete věnovat jen jim. Nakonec budete rádi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bude vám vyhovovat spíše klidná zábava, případně mírná procházka nebo posezení s přáteli u grilu.  Prozíravě se vyhnete možným sporům, které by vás mohly rozčilovat. Zdá se, že si dobře odpočinete a nasbíráte spoustu potřebných sil.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepodlehněte pýše a nechtějte se předvádět před větší společností. Příležitost by se našla, ale Mars varuje, že to nedopadne dobře. Představa, že se shodíte před svojí láskou a dalšími lidmi, by vás od toho měla přesvědčivě odradit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Možná dojde na nejhorší a partner vás donutí dokončit rozdělané domácí práce. V zájmu rodinné pohody se mu podřídíte, ale uvnitř vás to bude pořádně štvát. Naštěstí se ovládnete a razantnější kroky a výroky si protentokrát odpustíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Románek s mladší osobou opačného pohlaví může být lákavý, ale měli byste důkladně zvážit i jeho pravděpodobná  negativa. Nedodělané resty vás donutí věnovat část dne nepříjemným povinnostem. Nebylo by divu, kdybyste znervózněli

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neprohánějte partnera kvůli maličkostem. Je to zbytečné. Neumyté nádobí nebo prázdná lednička jsou pro vaše soužití naprosto podružné. Odpoledne vám hrozí drobná hádka, která může přerůst v zbytečně vyhrocený spor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám