Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 29. ledna 2017

Novinky, sojka

Kdo miluje, nemá rád nevšímavost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nenechte se vyprovokovat k zbytečnému spěchu a kvaltování. Rodina se už třese na zimní radovánky, ale příprava a odpovědnost za jejich zdárný průběh zůstane na vás. To na vaši hlavu se snesou výčitky za případné nedostatky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Čekáte-li návštěvu přátel nebo příbuzných nemusíte to nijak přehánět s vymýšlením gurmánských pochoutek. Nakonec to stejně nikdo pořádně neocení a ve vás zůstane oprávněná hořkost. Lepší je věnovat všechen volný čas dětem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Reagovat na každé zazvonění mobilu je zbytečné. Můžete si být jistí, že nic světoborného se nedozvíte. Jen vás bude obtěžovat někdo, kdo se nudí a zasype vás nezajímavými nápady. Dotyčnému se ozvete večer.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Alespoň část dne byste si měli užít podle vlastních představ. Nebojte se, nepůjde o žádný projev sobectví. Chvíle s hezkou knihou, poslechu oblíbené hudby nebo i u televize vám rychle vrátí ztracenou rovnováhu a klid do duše.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jistá vyhrocená situace způsobí, že vám spadnou klapky z očí a váš pohled bude rázem širší a hlubší. Snad nejdůležitější je fakt, že pochopíte, že nemusíte mít vždycky pravdu. Silně se u vás projeví sklon k obklopování se hezkými věcmi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Buďte opatrní ve finančních záležitostech. Nedejte se obelhat lidmi, kteří udělají cokoli, jen aby z toho měli osobní prospěch. Znamenitě dokážou manipulovat s cizími city. Kolem poledne obdržíte informaci, která vás napojí optimismem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Velice sympatický den pro každého, kdo má rád rušný společenský život a ochotě navazuje nové společenské kontakty. Pohyb Luny slibuje, že potkáte někoho opravdu originálního. Skoro s jistou na něho uděláte pozitivní dojem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příčinou ztráty sebedůvěry a vnitřního napětí může být působení konstelace Marsu s Uranem. Pokud vás trápí časté migrény nebo nespavost, prožijete pár horkých chvil. Naštěstí budete muset řešit jen samé banální problémy.    

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Držte se jednou přijatých rozhodnutí, neměňte svoje rozhodnutí. V opačném případě se dočkáte jen samých nepříjemných překvapení. Selanku slibuje vás milostný vztah. Bude plný vášně, romantiky i plného porozumění.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Seberte se a důsledně posilujte svoji vnitřní disciplinu. Ve vzduchu visí hrozba, že bez toho nezvládnete, ani ty nejjednodušší úkoly. Jedovaté poznámky a urážky ponechávejte bez odezvy. Takové hlouposti vás nemohou rozházet.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nekupujte nic, co nepotřebujete. Zvláště opatrní musíte být v případech výhodných koupí. V rodinných vztazích je na místě ochota vyjít vstříc požadavkům dětí a partnera. Nemusí jít vždy jen o peníze a rozdávání drahých dárků.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Známosti navázané v důsledku touhy po malém dobrodružství vás perspektivně nijak neuspokojí. Nic si nenalhávejte, jako sůl potřebuje pevný, dlouhodobý vztah. Můžete počítat s příznivou shodou okolností a všelijakými výhodami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám