Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 27. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezáleží na tom, že vůl je vůl, chyba je, dělá-li se z něho lev

Článek

 BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Nadále se bude zamotávat záležitost, která psychicky ničí vás i vaší lásku. Máte nejvyšší čas si spolu sednout a otevřeně, bez kličkování probrat všechna ožehavá témata. Mnohé vám značně usnadní postavení Jupiteru s Lunou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S požadavkem změnit dnešní program přijdou starší děti. Nebylo by od věci je alespoň vyslechnout. Možná nakonec dojdete k závěru, že na tom něco je a mohlo by se to líbit i vám. Nejdůležitější je, nepřestávat spolu mluvit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Kolem poledne budete mít příležitost promluvit si s příbuznými a sousedy, se kterými nemáte právě nejlepší vztahy. Stačí se víc usmívat, pečlivě volit slova a vaše vztahy se začnou vyvíjet tím správným, přijatelným směrem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rodinu nebo přátele dokonale zaskočíte tím, jak skvěle se budete orientovat v místech, kde se ocitnete poprvé. To všechno bez pomoci techniky, pouze díky mimořádné intuici. Vyhýbejte se podřadným restauracím. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Čerstvě zamilované zaskočí přání jejich lásky představit vás rodičům. Jediným způsobem, jak předejít konfliktu, je jí vyhovět. Nemáte se čeho obávat, konstelace Uranu s Venuší naznačuje, že půjde o vysloveně zdvořilostní návštěvu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pobyt u příbuzných udělají napínavým vaše děti. Bude nejlepší nespouštět z nich ani na chvíli oči. V žádném případě nepůjde o žádnou zlomyslnost. Na rušných komunikacích úzkostlivě dodržujte pravidla silničního provozu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepouštějte se do náročných prací. Během dneška je nemáte šanci dokončit, a to vás bude pořádně štvát. Vaše špatná nálada se odrazí na vašem chování k dětem a partnerovi, případně vůči sousedům. Nic takového nemáte zapotřebí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S pomocí Marsu se na poslední chvíli vyhnete zcela zbytečnému konfliktu s blízkou osobou. Svoji pozitivní roli přitom sehraje to, že se zcela nečekaně objeví na scéně někdo, ke komu oprávněně cítíte velký respekt.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dostanete návrh, který vám vezme dech. Lhostejno, kdo s ním přijde, důkladně se zamyslete, jestli ho brát vážně. Na každý pád je skoro jisté, že byste na jeho přijetí něco málo vydělali. Nejde přitom jen o peníze. Jsou důležitější věci.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na nervy vám zabrnkají hloupé rady známých a příbuzných, kteří nemají nejmenší pojetí o příčině vašeho znepokojení. Nebylo by se čemu divit, kdyby se vaše psychická krize dále prohloubila. Důsledně mlčte a zavřete oči.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Velice nadějně vypadá pokus o sblížení s novou láskou. Bude dnes přívětivější a přístupnější vašim lichotkám a nadbíhání. Nyní jde o to, nic nepřehnat a postupovat opatrně krok za krůčkem. Šance tady opravdu je.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Sice na poslední chvíli, až někdy k večeru, úspěšně dokončíte všechny práce, které jste si předsevzali. Smutné je, že rodina už tak nadšená nebude, protože si konec víkendu představovala úplně jinak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám