Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 22. února 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naši praprarodiče chodili ve zvířecích kůžích, my už se necítíme dobře v lidské

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Radost vám udělá partner splněním svých slibů. Jen náhodou a s velkou dávkou štěstí se vyhnete nebezpečí, které na vás číhá na domácích i zahraničních cestách. Ve chvíli, kdy pocítíte, že se něco nedaří, zdvojnásobte opatrnost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vlivem Marsu se stanete rozhodnější a sebevědomější. Rivalům a otravným příbuzným či sousedům  uchystáte pořádný šok. V trvalém milostném vztahu objevíte nové kouzlo. Vše bude skoro stejné, jako když jste se poznali.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Omyl vám hrozí při větších nákupech. Nevěřte tomu, že každá sleva představuje výhodnou koupi. Teprve až se vám něco nepovede, uvěříte, že jste toho na sebe naložili víc, než můžete dnes unést. Není vyhnutí, všechno musíte dokončit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Lichotky a úsměvy příbuzných a sousedů berte z rezervou. Jejich srdečnost je neklamnou předzvěstí toho, že od vás něco potřebují. Osoba, které se snažíte vyhnout, vám opět zkříží cestu. Obáváte se jí však zbytečně, změnila se.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Určitý egoismus prokážete v okamžiku, kdy si někdo řekne o něco, čeho sice máte dost, ale nechce se vám o to dělit. Známý, který neustále odkládal svoji návštěvu, se ozve chvíli před tím, než zazvoní u vašich dveří.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaskočí vás soused, který zatím nedal ani na jednu vaši radu. Zřejmě je mu pořádně úzko. Doufejte, že nechce nějaký nesmysl. Zamilovaní mají před sebou odpoledne plné zvratů. Chvíli vám bude do zpěvu a chvílemi do pláče.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vážně se rozzlobíte na známého, kterému přijde zatěžko vyhovět vaší prosbě. Zřejmě pro to budete mít všechny důvody, ale je otázkou, jestli z toho dělat aféru. Malé dobrodružství můžete prožít někde dál od domova.

ŠTÍR ( 23.11. – 21.12.)

Dají o osobě znát některé staré problémy. Neberte je na lehkou váhu a požádejte o pomoc blízkou osobu. V závažných sporech se nebojte použít nejsilnější argumenty. Druhá strana musí pochopit, že vám dochází trpělivost.

STŘELEC ( 22.12. – 20.1.)

Těžko splnitelný se ukáže slib přátelům nebo partnerovi. Bude lepší to přiznat a omluvit se. Nápaditě vyjdete vstříc partnerovi a uděláte jistou věc přesně tak, jak chce. Bude mít radost a významně to upevní váš vztah.

KOZOROH ( 21.1. – 20.2.)

Vyhýbejte se záležitostem, o kterých je nutné hovořit s více lidmi. Ušetříte si zklamání a nepříjemnosti. Pozor na žárlivost a podezřívavost v partnerských vztazích. Venuše varuje, že stačí hodně málo a vaši lásku zbytečně raníte. 

VODNÁŘ ( 21.2. – 20.3.)

Ozve se někdo, kdo se už dlouho těší, že si společně někam vyrazíte. Kdyby se vám nechtělo a začali jste se vymlouvat, bude zklamaný. V pozdních večerních hodinách pozor na nebezpečný nápad. Budete dost neovladatelní.

RYBY ( 21.3. – 20.4.)

Pozor na zbrklé pohyby, ani se nenadějte a ublížíte si. Podaří se vám něco šikovně koupit. Chce to jen víc hovořit s lidmi ze sousedství a větší aktivitu. Hrozí vám, že začnete naslouchat neupřímnému nebo hloupému rádci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám