Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 22. ledna 2017

Novinky, sojka

Láskyplní rodiče jsou zase milováni svými dětmi

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Váš dnešní program se bude pozvolna hroutit, ale vezmete to statečně jako výzvu svým improvizačním schopnostem. Nakonec vymyslíte něco, co vezme celé rodině dech. Potíž je v tom, že musíte sáhnout hlouběji do peněženky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ozve se příbuzný, kterému se po vás upřímně stýská, Nebylo by hezké ho hrubě odbýt. Uran naznačuje, že se u něho setkáte s někým, koho jste dlouho neviděli. Problémem může být nepříliš chutné pohoštění.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Napřed se s dětmi pohádáte, abyste o pár hodin později dospěli k názoru, že jejich plán na dnešní den je vlastně docela prima. Nemáte jinou možnost, než se jim omluvit a vzít jejich představy za své. Stoupnete tím u nich v ceně.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nejezděte moc daleko od domova, konstelace Jupiteru s Neptunem naznačuje, že se možná budete muset vrátit dříve, než předpokládáte. Dramatický závěr bude mít večerní návštěva nějaké kulturní nebo sportovní akce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rozzlobí vás nejapné výmluvy dnešních sportovních soupeřů. Ani náznak uznání, že jste byli prostě lepší.  Nebylo by divu, kdybyste se otočili a odešli. Balzámem na rozbouřené nervy vám bude skvělý večer s novou známostí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebylo by dobré se dnes někam zpozdit. Osoba, se kterou jste domluveni, by se hluboce urazila. Dojem z dnešního lyžování, oslavy, filmu nebo divadla by vám mohla pokazit bolest hlavy nebo v krku. Nic nepodceňte a spěchejte do lůžka. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Před odchodem z domova zkontrolujte, zda s sebou máte platební kartu. Přestože s tím nepočítáte, nasvědčuje mnohé tomu, že budete někde přinuceni zaplatit víc, než jste předpokládali. Bylo by trapné mít jen prázdné ruce.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jen velice neradi odmítnete lákavé pozvání na zajímavou společenskou akci. Důvodem bude vzdálenost od místa jejího konání k vám domů. Nepřichází v úvahu, že byste se dokázali vrátit ještě před půlnocí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pobaví a zároveň vás i rozzlobí projevy žárlivosti známého, kterému se nebude líbit, že si rozumíte s jeho partnerkou či partnerem. Rozhodně se proti takovému obvinění ohradíte a uraženě odejdete.  S dotyčnou osobou se sejdete později.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rádi poslechnete partnera a vyrazíte s ním do zimní přírody. Někdo na sjezdovku, jiný na delší procházku, ale ať tak či onak, rozhodně vás to sblíží. Opatrně se pohybujte po bytě, zejména v koupelně. Snadno přijdete k úrazu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potěší vás přítel, který sežene lístky na beznadějně vyprodaný sportovní zápas, divadelní představení nebo koncert. Berte to jako protislužbu za něco, co jste pro něho udělali v minulých dnech. Odpoledne vám udělají ošklivou scénu nepřejícní sousedé.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Mohou se u vás objevit dospělé děti, které si neví rady s jistým problémem. Promyslete si svoji odpověď, je jasné, že vás považují za autoritu a to by vás mělo těšit. Hlavně si odpusťte agresivní, mentorský tón.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám