Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 22. června 2014

Novinky, sojka

Nežertuj s kým jsi nerostl

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jakmile se pro něco nadchnete nebo se do něčeho pustíte, bude těžké vás někam vylákat. Musíte si dávat pozor, abyste se nepřipravili o zábavné zážitky jak s rodinou, tak s kamarády. Ve střehu musíte být při chůzi po mostech a lávkách.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

K svému i překvapení ostatních se vám podaří zažehnat spor, ke kterému se začne schylovat na nějaké sportovní akci, nebo párty.  Nevymlouvejte se na volný den a neodmítejte se setkat s někým, kdo vám nabídne výnosný obchod. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hloupé, z větší části nešťastné nedorozumění, by mohlo způsobit, že se pokazí návštěva nebo akce, na kterou se docela těšíte. Luna důrazně doporučuje brát všechno s humorem a nadhledem. Jisté je, že špatný úmysl můžete vyloučit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Konstelace Jupiteru s Uranem nabízí příležitost vyřešit problém, který vás již dlouho okrádá o spánek. Příjemně vás naladí chování partnera. Ochotně vás bude podporovat ve všem, co vymyslíte. Pozor na nutkání toho zneužít.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Při setkání s přáteli nebo novými známými narazíte na zajímavou možnost změny zaměstnání. Nebuďte příliš sebekritičtí, rozhodně máte na víc, než si připouštíte. Okolí ocení váš vyhraněný smysl pro rovnou hru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozzlobí vás sobectví někoho, kdo nepochopí, že jeho požadavky jsou v současnosti nesplnitelné. S takovými lidmi nemá smysl ztrácet čas. Neváhejte s kladnou odpovědí na pozvání na schůzku. Jistá osoba vážně touží vás lépe poznat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V mezilidských vztazích dnes budete mít problémy s podezřívavostí jak vůči známým, tak i cizím lidem. Nebudete-li dostatečně opatrní, mohli byste někoho urazit. Nesnažte se být upřímní a spravedliví za každou cenu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Psychicky náročná bude návštěva příbuzných nebo známých, přesvědčených o geniálnosti jejich potomků. Nesmíte ani špitnout. Sebemenší projev pochybností by byl společenskou sebevraždou.  Domů se snažte dojet za světla.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bez velkých okolků zametete s každým, kdo by vás úkoloval a usměrňoval.  Budete nezvykle sveřepí a jen tak někdo a něco s vámi nehne. Případné výhrůžky odbudete výmluvným gestem nebo ostrými slovy. S vámi nikdo mávat nebude.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V návalu velkorysosti dotáhnete záležitost, na které záleží partnerovi, dobrému příteli či někomu z příbuzenstva. Těžká řeč bude se závistivými sousedy, kteří přijdou s něčím, v čem jim nemůžete při nejlepší vůli vyhovět.          

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Měli byste jasně ocenit častá příznivá gesta jisté osoby. V podstatě od vás nic nečeká, ale je třeba ctít zásady slušného chování. Co kdyby ji to přestalo časem bavit. Smysl pro humor uplatníte v situaci, kdy by kdokoli jiný bouchal do stolu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevymlouvejte se na nedostatek času, navštivte všechny akce, na které vás pozvou. Starší ročníky potěší, že jsou stále žádoucí a neztratili nic ze svého šarmu. Zkuste se vyhýbat všeobecným, nic neříkajícím frázím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám