Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 21. srpna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moudří lidé si umějí rozdělit loučení s mládím na několik desítek let

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vytoužené setkání s vaším miláčkem neproběhne tak docela podle vašich představ. Negativně, i když v podstatě zcela náhodně, ho ovlivní zvědavá, nevychovaná cizí osoba. To hlavní si však řeknete. Příště to bude lepší.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Partner vám vyčte, že zanedbáváte domácí povinnosti. Jestliže má pravdu, není dobré se s ním přít. V takovém případě počítejte s prudkou hádkou a drobnými naschvály. Opatrně scházejte ze schodů,   podmáčených břehů a srázů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Konkrétní obrysy naberou vaše tajné sny. Budete-li dostatečně důslední a originální, můžete počítat s rozsáhlou pomocí postavení Marsu s Uranem. S omluvou a malou pozorností přijde soused nebo známý, který vás nedávno něčím zklamal.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebudete-li dost pozorní, uteče vám něco, o co moc a moc stojíte. Nemusíte se obávat ani tak někoho cizího, jako vlastního pocitu dokonalosti. Partnera, milence či přítelkyni dnes oslníte intelektuální a fyzickou formou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Venuše a Luna přejí zlepšení manželských vztahů. Přivítáte velkorysost partnera, který vám odpustí nějaké menší klopýtnutí. Nezůstanete mu nic dlužní a rádi splníte jeho rozumná přání. Jste připraveni se i trochu zapřít.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Požene vás touha po naplnění starého snu. Sami vycítíte, že by mohlo dojít k dlouho očekávanému zlomu. Některé vaše představy však vyžadují rozšíření společenských styků a známostí. Vtipnými nápady potěšíte partnera.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zklidníte se a přestanete být nervózní, což se okamžitě projeví na zlepšení vaší nálady a vztahů v rodině. Podaří se vám pomoci smutnému kamarádovi  Pozvání na schůzku motivované pokusem o flirt, berte s velkou rezervou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyslechněte a zvažte argumentaci partnera. To, že s ním nesouhlasíte, neznamená, že nemá pravdu. Pečlivěji než jindy kontrolujte svůj zdravotní stav. Zvláště pokud se chystáte jít sportovat nebo vyrazit na dlouhou turistickou túru.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jsou povinnosti, které musíte splnit právě o víkendu. Nevěřte tomu, že vám projde, když je zase o týden odložíte. Partner vás sleduje ostřížím zrakem a nebude s vámi mít slitování. Neprovokujte sousedy, jsou na vás nabroušení.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřete se s přáteli, kteří vás zvou někam, kam se vám nechce. Jupiter naznačuje, že se nesmyslně bráníte něčemu, co se vám bude líbit. Na hřišti, ve vodě či na zahradě vás může zradit sportovní či jiné náčiní a nářadí.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte plno svých problémů, cizí klidně pusťte z hlavy. Nekažte si nadějnou neděli. Stejně nic nevyřešíte, jenom si to s někým pořádně rozházíte. Vyhýbejte se hovorům o nepřítomných osobách. Zapletete se do nějakých intrik. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo, kdo vás dobře zná, na vás půjde oklikou. Ani se nenadějete a bude vás mít tam, kde chce. Může jít o někoho, kdo vám není tak docela cizí. Na návštěvě se nesnažte zalíbit hostiteli tím, že budete slabomyslně vychvalovat jeho potomky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám