Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 21. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řeč je pouhým stínem činu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Musíte se kontrolovat a pozorně naslouchat tomu, co říkají rodinní příslušníci. Vánoce jsou za dveřmi a potřebujete se dozvědět jejich přání. Nevzpírejte se procházce, návštěvě kina či divadla. Budou mít tu správnou atmosféru.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dostihne vás předvánoční shon a kalup, ale nebojte se, dokážete toho přímo neuvěřitelně mnoho. Díky přízni Venuše vám projdou věci, které by jindy vzbudily nevoli. Budete-li chtít, můžete si naklonit tchýni nebo jiného blízkého příbuzného. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Věnujte se víc rodině, dokažte dětem a partnerovi, že vaším jediným cílem je připravit svátky, na jaké dlouho nezapomenou. Nenaříkejte na smůlu, za většinu nepříjemnosti všeho druhu si může člověk většinou sám.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Proběhnout se na čerstvém vzduchu vám pomůže zbavit se únavy. Jste-li samotní, mohli byste potkat někoho, kdo s vámi rád stráví nadcházející svátky. Vaši vůli skoncovat s jedním zlozvykem posílí příznivý pohyb Jupiteru.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozor na nepřiměřené reakce na chování partnera nebo dětí. Jsou již netrpěliví a nervózní, mají předvánoční horečku. Zvláště trapné by to bylo ve společnosti přátel nebo příbuzných. Vysloužíte si ošklivé a posměšné pohledy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Díky auře Luny vzniká atmosféra, ve které si lze pohovořit na jakékoli téma. Definitivně vyjasnit se mohou staré křivdy a věci, které stále odkládáte. Na návštěvu vás bude zvát někdo, s kým většinou velká zábava nebývá.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přítel nebo známý mají potíže, se kterými byste jim mohli pomoci. Je na vás, jestli oželíte pár hodin a vyjdete jim vstříc. O pochopení rodiny se bát nemusíte, hned si všichni udělají na chvíli volno. Pravdou je, že spát půjdete dost pozdě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedejte se strhnout předstíranou starostlivostí někoho, kdo z vás bude tahat podrobnosti o vašem intimním životě. Jen co se za ním zavřou dveře, začne je roztrušovat po okolí. Sportujte jenom na k tomu určených místech.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Buďte obzvláště opatrní, můžete se zaplést do nepříjemné situace. Vám osobně o nic nepůjde, ale váš názor bude přesto důležitý. Záleží na tom, jakým způsobem řeknete nepříjemnou pravdu někomu, kdo je namyšlený a vztahovačný. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neprodlužujte trapné ticho, neotálejte s odpověďmi na důležité otázky. Jakékoli váhání si partner nebo příbuzní vysvětlí po svém, a nebude to nic hezkého. Mladší ročníky dostanou šanci promluvit si s osobou svých snů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemáte se čeho obávat a propadat malomyslnosti. Zamilovaní se budou muset poprat s projevy vlastní žárlivosti. Bude to silnější než vy. Jste s to provést nějakou hloupost. Zkuste být co nejvíc venku, potřebujete to.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Buďte při zemi a nerozhodujte zbrkle o problémech cizích lidí. Zvláště opatrně se sliby manželství a finanční pomoci. Jistým vánočním nápadem neohromíte ani tak okolí, jako sami sebe. Znamená to spoustu času a výdajů navíc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám