Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 20. července 2014

Novinky, sojka

Bezpečněji krokem než skokem

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Měli byste potkat někoho, koho jste neviděli celou věčnost. Zřejmě bývalého spolužáka či kolegu. Budete překvapeni jeho novou profesí. Zároveň je to příležitost požádat ho o pomoc nebo o radu. Když bude chtít, může pro vás hodně udělat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Představu o tom, jak si volný den užijete s partnerem, naruší jeho nedůtklivost a tendence k vymáhání pozornosti. Nechcete-li riskovat roztržku, bude lepší ustoupit a počkat až se uklidní. Možná se vám nakonec svěří, že ho něco trápí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zjištění, že máte společný cíl s někým, koho nesnášíte, vás dvakrát nepotěší. Naštěstí o tom víte jen vy, takže se podle toho chytře zařídíte. Na turistických túrách si dávejte pozor na kolena a na kotníky, jinak vás zpátky přinesou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Spoustu času vám zabere hledání něčeho, co jste někdy loni v létě pečlivě uschovali.  Nesvádějte nespravedlivě vinu na děti nebo na partnera, jenom se vám vysmějí. Třeba to ještě do konce letošního léta někde najdete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Stanete se králem společenských her. Ve vašem okolí není nikdo, s výjimkou dospívajících hravých dětí, kdo by vám mohl konkurovat. Slabší to bude se snahou o flirt. Váš vyvolený či vyvolená, dají přednost někomu jinému.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Návštěva známých, kteří se přestěhovali do nového bytu či koupili chalupu, ve vás vzbudí nehezký pocit závisti. Dokážete se však natolik ovládnout, že to nikdo nepozná. Zároveň vás to bude mobilizovat, abyste se starali i vy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Chuť pořádně si zasportovat a fyzicky unavit je chvályhodná, ale jen jestli už máte dost sil. Alespoň  se vhodně obujte a nepodceňte neschůdný terén. Hlavně nevěřte tomu, že vás povzbudí a posílí mírná dávka alkoholu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pracné, všední problémy hodíte za hlavu a rozběhnete se do společnosti za přáteli. Budete hrát prim při grilování, ve sportu i v zábavě. Řada lidí vás náhle uvidí v jiném, lepším světle. Právem si získáte mnoho nových sympatií.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V dobrém rozmaru můžete u oběda plácnout něco, čím popudíte partnera nebo jiného blízkého příbuzného. Nezapomínejte, že nemá každý stejný smysl pro humor jako vy. Nepřehánějte to s konzumací alkoholických nápojů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte příležitost dotáhnout do konce věci, na které vám dosud nezbýval čas. Brzy vám přibudou nové povinnosti, takže není dobré cokoli odkládat. Jisté napětí vyvolané partnerem do večera pomine a zase si padnete do náruče.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Náhoda způsobí, že se ocitnete v situaci, které byste se normálně určitě vyhnuli. Postavení Jupiteru s Marsem vám předloží zkoušku vašich schopností, dostat se z maléru. Velice pravděpodobně obstojíte více než dobře.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jistou dávku trpělivosti a shovívavosti si vyžádá seznámení s novou známostí starších dětí. Kroťte emoce, ještě se nic neděje, za pár týdnů může být všechno jinak. Pojedete-li večer autem, dbejte na přísné dodržování předpisů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám