Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 20. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejsilnějším prostředkem proti stárnutí je láska

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neklidný duch vás bude nutit k cestování a návštěvám známých. Dávejte pozor, aby vám neunikla nejapná poznámka nebo hloupý vtip. V dobrém rozmaru vám ujede něco, co jistá osoba nemusí strávit. Způsobíte zbytečné nedorozumění. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hrozí vám, že si při likvidaci nějakého problému zaděláte na další. Zvláště negativní následky by to mělo v milostných vztazích. Nemůžete si dovolit zklamat partnerovo očekávání. Domů se snažte vracet ještě za světla.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebudete zrovna objektivní, na většinu věcí se budete dívat vlastním úhlem pohledu. Upřímně řečeno, kamarádi, partner ani příbuzní vás nepustí pořádně ke slovu. Nedejte se svést ze správné cesty hloupou chybou, kterou udělá každý.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Riskněte to a vykročte do tmy, dál už půjde všechno tak, jak má. Bude se vám dařit a všichni vám vyjdou vstříc. Odpoledne věnujete všechen čas dětem nebo práci venku. Příjemně se unavíte, načerpáte spoustu energie.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ještě předtím, než se na někoho oboříte, nebo ho začnete kritizovat, představte si sami sebe v jeho situaci. Uvidíte, jak rychle couvnete. Vaše dnešní náladovost a popudlivost vám mohou nadělat spoustu nežádoucích problémů. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V partnerských vztazích by se mohl objevit náznak žárlivosti. Vaše časté kontakty s jistou osobou opačného pohlaví, nedávají vašemu protějšku spát. Navíc může potkat někoho dost zlomyslného na to, aby vaší lásce napovídal nesmysly.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hroty vašeho sporu s partnerem obrousí Luna s Uranem. Jen se musíte víc snažit. Také máte své vady, stůjte pevně na zemi. Vyniknete při sportu. Bez ohledu na věk budete venku i v hale neustále mimořádně aktivní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Známý, jindy samá legrace, bude zachmuřený a nemluvný. Nesnažte se z něho hned dostat, co mu je. U kávy či sklenky vína bude sdílnější. Otázkou je, zda mu můžete nebo chcete pomoct. Příjemně se budete cítit ve společnosti opačného pohlaví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ven ani do společnosti se vám moc chtít nebude. Jste naladěni spíše domácky. Zkoumavým pohledem přehlédnete stav vašeho bytu, možná přerovnáte menší kusy nábytku a posedíte u televize nebo si poslechnete oblíbenou hudbu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vrátíte se k nápadu, od kterého jste nedávno ustoupili, protože ho někdo označil za nesmysl. Pocit, že dnešní podmínky k jeho realizaci jsou příznivé, vám vnukne konstelace Merkuru s Jupiterem. Navíc se k vám připojí vítaný spojenec.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Originálním způsobem zvládnete situaci vyžadující rázné řešení. Zatímco partner nebo kamarádi budou jen nervózně diskutovat, budete jednat. Rozumnou domluvu s příbuzným zkomplikuje postoj vašich sourozenců nebo dospělých dětí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Společné chvíle s novou známostí způsobí, že prohlédnete a dospějete k závěru, že to není žádný zázrak. Smutné, ale naštěstí včasné poznání. Nepřete se s přáteli a známými, kteří nestojí o vaše rady. Ocení je, až již bude pozdě. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám