Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 19. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez rodiny se člověk v nekonečném vesmíru třese zimou

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nesouvisle a zmateně vám budou něco vytýkat partnerovi příbuzní. Pokud se chcete vyhnout dlouhé a plané diskuzi, mávněte nad tím rukou. V opačném případě se pohádáte, ale k rozumnému závěru stejně nedospějete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Křivka dráhy Jupiteru nasvědčuje tomu, že sejde s plánované návštěvy, večírku či oslavy. Nijak se tím ale trápit nebudete a pohotově si zorganizujete náhradní, v mnohém lepší program. Nestoupejte na váhu, některé věci je lepší nevědět.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přátele nebo známé překvapíte přiznáním viny za nějakou chybu a okamžitým zjednáním patřičné nápravy. Vyrazíte-li s rodinou na běžky, držte se vyznačené trasy. Určitě se nechcete vracet, celí utrmácení, někdy za tmy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve společnosti přijde na přetřes téma, ke kterému byste se raději neměli vyjadřovat. Hrozí, že vás nikdo nepochopí a bez vážnějšího důvodu se pohádáte. Postavení Marsu se Saturnem na vás má poněkud negativní dopad.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Připravte se na to, že pokud chcete něco dodělat, bude vás neustále někdo vyrušovat. Možná byste to s ním mohli zkusit nejdříve po dobrém. Neodmítejte pozvání na atraktivní film, divadelní hru nebo výstavu. Připravíte se o nevšední zážitky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dnes odpoledne se můžete bez obav vrátit k nedávné rodinné rozpravě, jejíž výsledek vám stále vrtá v hlavě. Podmínky jsou mnohem příznivější, ledacos můžete změnit. Nekritizujte přátele svých dětí, stejně vás neposlechnou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Můžete udělat dojem na někoho, na kom vám záleží. Někdo se předvede díky své píli, jiný oslní šikovností a dalšímu postačí fyzické přednosti. K večeru s ničím a nikam nespěchejte. Vaše horlivost se obrátí proti vám.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na cestách by vás mohlo překvapit velké vydání. Nedejte se doběhnout různými filuty a chamtivci. Zvláště pozorní buďte při placení v tržnicích a restauracích. Měli byste ocenit partnera, bojujícího s některými zlozvyky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Začne se vám stýskat po osobě, za kterou jste původně chtěli zajet či zajít, ale nakonec jste se rozhodli jinak. Máte možnost napravit to pomocí telefonu nebo e-mailu. Planety varují před dramatizováním neshod v citových vztazích.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebudete mít nouzi o nápady, které nadchnou partnera i děti. Fakt, že jim zajímavým programem dokážete naplnit celý den, na ně udělá silný dojem. Rádi zapomenou i na to, že jste na ně v poslední době neměli moc času.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Podezřele přátelský soused nebo příbuzný by mohl mít postranní myšlenky. Popovídat si můžete, ale některé jejich otázky je lepší přeslechnout. S originálním, přitažlivým člověkem se setkáte cestou veřejnými dopravními prostředky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Větší zájem a živou reakci si vyžádá rozhovor s příbuznými. Jinak vás napadnou, že vás jejich starosti nezajímají a obviní vás z egoismu. Možná je to i pravda, ale proč zavdávat příčinu k hádce, které nemáte zapotřebí.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám