Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 19. července 2015

Novinky, sojka

Když už nedáváš almužnu, aspoň neodvazuj psa

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Strkanice v obchodě nebo na nástupišti vyvrcholí konfliktem s cizím člověkem. Hlídejte si cennosti, nemusí jít o projev náhodné agresivity. S poměrně dobrou zprávou přijde vzdálený příbuzný. Na obzoru se rýsují pozitivní změny.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Povzdechnutí příbuzných, že je načase se zase jednou setkat, vás dvakrát nepotěší, ale i když máte plno jiných představ a zájmů, odbýt je nemůžete. Náhoda vám umožní nahlédnout do karet rivalů v lásce. Využijete toho ve svůj prospěch.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Konstelace Jupiteru s Marsem může způsobit, že pominete příležitost dohodnout se příbuznými nebo se sousedy na vzájemně přijatelném kompromisu. Náhoda vám umožní sblížit se s někým, koho znáte už hodně dlouho jenom od vidění.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Potvrdíte, že jste oporou rodiny. Ochotně vyjdete vstříc partnerovi i dětem ve všem, s čím se na vás obrátí. Pokud jste měli nějaké neshody, jako by nikdy žádné nebyly. Zavoláte známým a vrátíte se k jejich nedávnému návrhu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nejasné záležitosti odložte na další dny. Pozorně naslouchejte přátelům, chtějí vám něco důležitého sdělit, ale obávají se, abyste se neurazili. Může se stát, že doplatíte na nějaký svůj zlozvyk. Zpytujte svědomí a důsledně se kontrolujte.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete mít vliv nejen na partnera, ale i další osoby kolem. Byl by hřích toho nevyužít. Snadno je přemluvíte k věcem, se kterými včera nesouhlasili. Na delší cestu to dnes nevypadá, ale alespoň na procházku s rodinou byste jít měli.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete mít konflikt se starší osobou, která se nesmíří s tím, že máte svoji hlavu a svoje názory, mnohdy lepší než ty její. Chcete-li přitáhnout pozornost nového objevu, musíte víc riskovat. Buďte opatrní při placení platební kartou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Udržet si lásku nové známosti nebude snadné. Přesvědčí vás o tom její reakce na některé vaše rozhodnutí nebo prosbu. Musíte se hodně snažit, stále ještě je ve hře i vaše sokyně či sok, kterým jste ji nedávno přebrali.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Spoustu věcí, které jste si naplánovali, budete muset udělat sami, aniž by vám kdokoli pomohl. Nemusí jít jen o neochotu, měli byste uznat, že své starosti a priority mají i partner, starší děti a přátelé. Neberte to osobně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Určité zklamání by vás mohlo potkat v milostných vztazích. Luna s Venuší varují před přeceňováním projevů přízně vašeho idolu. Mohlo by jít jen o běžný projev slušného vychování a dobrých mravů. Nepředvádějte se při sportovních hrách.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Do obchodů a supermarketů nechoďte s větší hotovostí. Bude vás to svádět k nesmyslnému utrácení. Snadno podlehnete vtíravé reklamě. Poplach v rodině vyvolá zpráva o blížící se návštěvě příbuzných, pověstných svojí drzostí. 

RYBY ( 21.2 – 20.3.)

Naštve vás soused nebo příbuzný, domáhající se něčeho, co mu nepatří. Nepočítejte s tím, že se dohodnete smírně.  Budou padat ostrá slova a výhrůžky. S velkou pravděpodobností se nakonec seberete a uraženě odejdete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám