Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 16. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tlustí lidé žijí krátce, ale jedí déle

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dopoledne projeví vaši blízcí fantazii, která daleko přesáhne vaše současné, hlavně finanční možnosti. Připravte se na dlouhé, nic nepřinášející diskuze. Panikařit zatím nemusíte, určitě něco chytrého vymyslíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hlavně se nedejte pobláznit křikem lidí nevidících si na špičku nosu. Jupiter doporučuje krotit fantazii, pokud jde o budoucnost poslední známosti. Vítané rozptýlení vás čeká u přátel na zahradně nebo nějaké oslavě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Závistiví sousedé nebo příbuzní začnou přetřásat vaše finanční a majetkové poměry. Nedejte se vyprovokovat k naivní otevřenosti. Jsou věci, které nemusí nikdo vědět. Určitě se nechcete kvůli cizí indiskrétnosti dostat do řečí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Připravit se na přijetí nesnadného rozhodnutí doporučuje Luna. Neuškodí se držet při zemi a doufat, že jde jen o dočasný jev. Nezahrávejte si lehkovážně s partnerovými city. Snadno se nechá strhnout k absurdní hádce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pohoda zavládne u vás doma. Rodiče, partner nebo sourozenci se vzdají nereálných požadavků a po dlouhé diskuzi vám dají za pravdu. Přízeň odrostlých dětí vám zajistí tolerance, se kterou bude řešit nějaký jejich přešlap.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Upoutá vás pohledná osoba opačného pohlaví, ale necháte si poradit od kamarádů a s pozváním na schůzku ještě počkáte.  Nemusí se vám to líbit, ale vyplatí se vám pokora před hodnotami a postoji starších, zkušených lidí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepříjemně vás překvapí, kolik lidí ve vašem okolí uvěří zcela nesmyslné šuškandě. Nesnažte se kohokoli umravňovat. Sklidíte jen posměšky a urážky. Ať si každý poradí sám. Když si naběhne, je to jeho věc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V soukromí se vyhýbejte sporům s blízkými osobami. Pravděpodobně neúmyslně vás zasáhnou na citlivém místě. Odmítnete pozvání na akci, kde byste museli komunikovat s někým, koho nemusíte. O nic nepřijdete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezveličujte spory v citovém vztahu. Z povzdálí vás sleduje někdo, kdo vám chce odloudit partnera. Byla by chyba hnát vodu na jeho mlýn. Dařit se vám bude v individuálních sportech. Vítězství pošimrá vaši ješitnost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Konstelace Jupiteru s Venuší varuje před planým klábosením s kolegy a kamarády a především před pozdními návraty domů. Partner bude na takové výstřelky velice alergický. Mohl by začít žárlit a připravit vám horké chvíle.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Život vám otráví fakt, že s některými lidmi se prostě nedomluvíte. Bude lepší neztrácet čas a jednat pouze s tím, s kým bude rozumná řeč. Zapomeňte na neužitečné společenské konvence a k tupohlavým se obraťte zády.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vytáčet vás bude vrtošivý soused. Potěší vás souhlas partnera s vašimi plány na dnešní využití volného času. V naprosté pohodě projednáte případné sporné otázky a potom si společně užijete nádherný večer.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám