Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 14.prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby bylo po sovím, nebyl by nikdy den

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete citliví na cizí komentáře týkající se vašeho partnerského vztahu nebo výchovných metod. Nebylo by divu, kdybyste se kvůli tomu s někým pořádně pohádali. Útoky na vlastní osobu vás přitom nechají poměrně v klidu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřehánějte to s fyzickou aktivitou. Co nestačíte, nechte být. Chtít všechno dokončit již dnes, vás přinutí spěchat a nadarmo se neříká; práce kvapná – málo platná. Chystáte-li se do divadla nebo do kina, zdržíte se někde s přáteli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vychloubání známého nebo příbuzných jistou dobu strpíte, ale kdyby to trvalo příliš dlouho, vysmějete se jim do očí. Mars upozorňuje, že se kvůli tomu pohádáte s partnerem, který vám rozhořčeně vyčte nedostatek tolerance a nadhledu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud jste v minulých dnech někoho marně sháněli, dnes nebudete o nic úspěšnější. Budete-li celý den sedět na telefonu a mrzutě si něco brumlat pod vousy, přenesete svoji rozmrzelost na celou rodinu či přátele, kteří za nic nemohou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na spadnutí je nedorozumění s blízkou osobou. Může jít také o přítele nebo jednoho z rodičů. Budete muset použít veškerý svůj diplomatický talent. Mnohé nasvědčuje tomu, že během dne dost utratíte v restauracích nebo supermarketech.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Musíte se vyhnout náročnému závazku. Nebojte se použít rafinované výmluvy. Bude-li vás někdo mačkat, musíte se rázně ohradit. Na poslední chvíli zjistíte, že jistou věc nemusíte kupovat. Má ji jeden z vašich známých.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kdybyste nevěděli, čím zabavit děti, nechte je připravit dnešní program. Můžete si být jistí, že nuda se vaší rodině zdaleka vyhne. Neberte moc vážně kritické poznámky. V jednu chvíli někdo něco plácne a za hodinu o ničem neví.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bude mít delší rozhovor se sousedem nebo s příbuzným, který se na vás začal mračit. Je třeba zjistit, co se stalo. Třeba jste ho něčím urazili. Nezadaným svítá naděje na hezký románek. Potkáte někoho, komu vadí, že je stále sám.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Silně podléháte vlivu okolí a chybí vám schopnost odhalit pravou podstatu cizích záměrů. Proto bude lepší důsledně se vyhýbat lidem, o kterých právem nemáte dobré mínění. Pokus o flirt se k vašemu překvapení změní v opravdovou lásku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

První polovinu dne věnujete zábavě a hrám, ale bez nadšení. Přijde vám to jako ztráta času. Nemyslete si, že to vaši blízcí nepoznají, váš přístup je bude mrzet. Případné hosty překvapíte nápaditě prostřeným stolem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Žádostem rodiny toužící projít svátečně vyzdobené obchody bude těžké odmítnout. Můžete si být jistí, že to pořádně poznamená stav vaší rodinné kasy. Na druhou stranu budete rádi, že už máte doma nějaké vánoční dárky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete mít víc času a osobní svobody. Nic nebrání tomu, abyste se bavili podle vlastních představ. Nebudete-li příliš přísní  na své okolí a všem umožníte, aby se zařídili podle svého. Převládnou kolem vás předvánoční klid a harmonie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám