Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 13. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O to více budeš v oblibě, oč méně budeš dávat rad

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dojde-li k rodinnému sporu, nemůžete počítat s přímluvou ani výrazným zásahem příbuzných ve váš prospěch. Možná je to dobře, protože zatahovat další lidi do domácích sporů nemusí mít šťastný konec. Neuškodí více taktu. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Soused nebo kamarád vám naznačí, že mají problémy, které byste jim mohli pomoci vyřešit. Okamžitě kývněte, malá laskavost vám neublíží a někdy vám ji budou muset vrátit. Rychlé reakce můžete předvést při sportu. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neodmlouvejte autoritám, důsledně se řiďte jejich radami. Planety slibují, že se vám zkrocení hněvu a mlčení vyplatí. Důležité bude odpolední setkání s přáteli. Změníte jednu svoji utkvělou, ale nyní nevhodnou představu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Snadno se domluvíte s příbuznými, od kterých potřebujete pomoc. Partner přijde na vtipný trik, který na ně zapůsobí. Máte rovněž nadějnou příležitost, dát do pořádku vlekoucí se spor se sousedy. Zahrajete na jejich citlivou strunku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Opatrně s pozváním na návštěvu někoho, koho nemusíte vidět. Krátkozraké chytračení bude mít následky. Na cestách nelze vyloučit ztrátu peněz nebo cenné věci. Někdo z příbuzenstva si postěžuje, že ignorujete jeho potřeby.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pomůžete kamarádovi nebo sousedovi napravit hloupou chybu. Sympatické je, že vás obratem přesvědčí o své vděčnosti. Zároveň se nezapomeňte postarat, aby na vás nepadla odpovědnost za jejich rozhodnutí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaše síla je v zdravém egoismu a bezchybné intuici. Snažte se být vstřícní k partnerovi, ale nedovolte, aby z vás dělal poslušného, nemyslícího sluhu. Mars s Venuší podněcují zvědavost. Existuje však hranice, kterou nelze překročit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dobře naladěni vyjdete každému vstříc. Potěší to zejména vzdálené příbuzné z partnerovy strany, kteří už s něčím takovým skoro nepočítali. Odpočatí se vrátíte z dlouhé procházky. Osvěží vás a psychicky posílí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nejvíc vás potěší upřímná pozornost dětí a fakt, že po delší diskusi alespoň částečně pochopí vaše postoje. Jako samozřejmost se očekává ústupek také z vaší strany. K večeru uděláte rázný konec sousedovým naschválům.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Doplatit můžete na nedostatek pozornosti při manuální práci. Proto pozor při pracích na chalupě a zahradničení. Zranit se můžete také při vaření a grilování. Přistupujte ke všemu tak, jako byste to dělali poprvé.   

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zpozornět byste měli v okamžiku, kdy vám začne někdo nevkusně lichotit. Vzápětí totiž přijde s něčím, co nemůžete při nejlepší vůli splnit. Vytáhnout se musí zamilovaní. Vaše láska od vás očekává stoprocentní nasazení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Překvapí vás proměna člověka, kterého jste několik měsíců neviděli. Nebylo by divu, kdyby to na vás bylo okamžitě vidět. Okolnosti vás donutí zkrátit dnešní program. Jednou z příčin může být zhoršení fyzické kondice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám