Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 10. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na vychválené hrozny ber malý košík

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedejte na sliby. Ten, kdo od vás něco potřebuje, vám klidně slíbí modré z nebe. Se zvěstí, která vás nepřekvapí, přijde příbuzný. Jistá záležitost proběhne přesně tak, jak jste předpověděli. Jen hodně nerad vám dá zapravdu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hlasitou výměnu názorů budete mít s přítelem, sousedem nebo s vlezlým spolucestujícím. Nejste v nejlepší náladě a klábosení nemáte náladu. Po delší době najdete na překvapivém místě věc, kterou jste už dávno oželeli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vaše radost z jistého dárku bude úměrná tomu, od koho bude. V jistém případě vás potěší i maličkost. Cesta, na kterou se chystáte, přinese radost všem, co pojedou s vámi. Vlídné slovo najdete i pro nemilované příbuzné.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte-li namířeno někam daleko, bylo by rozumné mít s sebou vedle karty i hotovost. Postavení Merkuru s Uranem naznačuje, že přihodit se může ledacos. Jisté je, že peníze navíc se hodí. Když zbudou, uděláte radost dětem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud se chystáte k příbuzným, dlouho vás nepustí ke slovu. Chcete-li se něco dozvědět, je třeba občas je přerušit dobře promyšleným dotazem. Samotní a nezadané narazí na člověka, o kterého stojí za to projevit zájem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jen stěží potlačíte snahu prosadit se za každou cenu. Musíte víc naslouchat druhým a respektovat jejich přání a názory. V opačném případě se s někým zbytečně pohádáte a partnerovi nebo dětem zkazíte víkend.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud budete opravovat střechu nebo jinde lézt po výškách, nesmíte přecenit síly. Bylo by smutné jet domů se zlámanou končetinou. Doslechnete se, že o vás kolují podivné řeči mezi sousedy. Hned si v tom uděláte jasno.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokusíte se narovnat pokřivené vztahy s některými lidmi. Nebude to nijak slavné, ale s partnerovou pomocí to nakonec zvládnete. Jednoznačně úspěšnější budete v kontaktu s osobami opačného pohlaví. Podrží vás Venuše.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Naštve vás někdo, kdo začne vlastní chyby svádět na kdekoho v okolí. Planetární konstelace vyvolává určité napětí, bude těžké jednat s potřebným nadhledem. Domů se vracejte za světla, vyhnete se nepříjemnému překvapení. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dá se očekávat pozitivní zlom v příbuzenských vztazích. Přispěje k tomu oslabení některých vzájemných antipatií. Neodmítejte pozvání na odpolední párty u známých či sousedů. Přijde řeč na zajímavé, aktuální téma.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete se věnovat rodině, ochotně se zapojíte i do zábavy, která nebude zrovna podle vašeho gusta. Prospěla by vám procházka přírodou. Načerpáte tolik potřebnou energii. Možná se s vámi pokusí sblížit někdo, koho zatím přehlížíte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bude vám lichotit někdo, kdo si naivně myslí, že je naprosto neodolatelný. Právem uražení a ovlivněni vibracemi Saturnu mu dáte lekci, jakou již dlouho potřeboval. Ochotou udělat ze sebe kvůli dětem blázna, vás zaskočí přítel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám