Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 9. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Panské spaní, žebrácká snídaně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadbíhat vám začne sympatická osůbka, jejíž záměry je těžké odhadnout. Jakmile se vám něco urodí v hlavě, okamžitě pocítíte potřebu jít s tím na veřejnost. Na místě je opatrnost, ne všechny vaše nápady vám zajistí uznání.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky pozitivní energii Venuše budete srdečnější a vstřícnější k okolí. Lidé, kteří vás dosud přehlíželi, se začnou vehementně ucházet o vaši přízeň. Zajímavou tvář objevíte ve vedlejší kanceláři, třídě nebo v autobusu a na ulici.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte před sebou nadějný úspěch. Konečně vyřídíte záležitost, na kterou jste se zatím nedokázali soustředit. Nedejte se vyvést z míry hádkami v blízkém okolí. Hlavně se do nich nevměšujte a nehrajte si na nestranného soudce.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Odpověď na otázku, která vám už dlouho vrtá v hlavě, dostanete od bývalého spolužáka, který má ty správné styky. Nebojte se riskovat a jít do zdánlivě nejistých podniků. Ve všem bude znát, že si věříte a dokážete domyslet věci do konce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Postavení planet vytváří skvělé podmínky k uplatnění tvůrčích sil. Popusťte uzdu fantazii a neváhejte s realizací odvážných představ. Měly by se vám povést i velmi neobvyklé experimenty. Spoléhejte jen na mnohokrát vyzkoušené přátele.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náročné situace bude nutné řešit v rodině. Dětem jakoby narostla křídla, je třeba vrátit je na zem.  Náhlý záchvat chlubivosti vás může strhnout k neuváženým výdajům. Pokušení šustit penězi, zvláště večer, bude mít důsledky. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zachovat klid v situacích, které vyvolají vaši kolegové nebo přátelé, bude chvílemi nad vaše síly. Důsledky budou nepříjemné pro obě strany. Uvažujete-li o riskantním kroku, měli byste už vědět, s kým do realizace svých představ půjdete.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Pořádně se nasnídejte. Během dne budete neustále něčím zaměstnáni, k jídlu se hned tak nedostanete. Žádostí o finannční výpomoc vás pobaví vzdálený příbuzný. Musí vám být jasné, že o splatce ani neuvažuje.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Náladu ve firmě poznamená roztržka mezi kolegy nebo ve vedení firmy. Všichni budou jako splašení, nervózní a popudliví. Nemluvte a hleďte si svého. Uran radí diplomaticky mlčet i v případech, kdy se  budou ptát na váš názor.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Představa romantických chvil s novou láskou bude natolik silná, že se pokusíte utéct z práce o hodně dříve. S pomocí planet se to podaří, ale pro jistotu si připravte věrohodnou výmluvu. Kdyby se na to přišlo, může vám být horko.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zbytečně se oboříte na někoho, kdo vám něco vytkne, ale nemyslí to zle. Musíte se krotit, hádkou si nijak neprospějete. Na nervy vám půjde i váhavý partner. Nebudete-li trpělivější, vyvoláte konflikt, který pro neskončí dobře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedělejte tragický případ z chyby nebo nedochvilnosti partnera či známého. Jednou oni, podruhé vy. Navíc Jupiter naznačuje, že pro vás mohou udělat ještě mnoho dobrého. Proč si tedy dělat zle a připravovat si hořké chvíle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám