Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 4. ledna 2018

Novinky, sojka

Člověk bez lásky je jen mrtvola na dovolené

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vyjasní se vaše velmi osobní záležitost. Problémy se rýsují v souvislosti s vašimi loňskými připomínkami na adresu nadřízených. Nadcházející jednání bude bouřlivé, ale nemusíte se bát, najdete nečekaného spojence.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V hlavě vám začne klíčit velmi ošklivé podezření. Hodí se vám vaše předvídavost a využijete i své diplomatické nadání. Kdybyste zaváhali, někdo vám to připomene. Cestu ze zaměstnání vám znepříjemní potíže s dopravními prostředky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dávejte si dobrý pozor na rozlišování toho, co je vaše a co cizí. Budete mít sklon chovat se sobecky. Mohlo by se to stát příčinou ostré hádky s partnerem a dětmi. Nebuďte si tak jistí, že z každého konfliktu vyjdete jako vítězové. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Planety radí soustředit se na získávání nových znalostí a intelektuální rozvoj. Na jistých místech se o vás hovoří jako o kandidátovi na významnou funkci. Možná už dnes odpoledne budete nuceni absolvovat závažnou zkoušku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Změna zaměstnání nebo investice, ke kterým vás nabádají přátelé, stojí za hlubší úvahu, zejména v případech, kdy byste rádi změnili kolektiv a prostředí. Naskytne se vám příležitost podstatně rozšířit svůj okruh známých.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Starostlivost s jakou budete pečovat o někoho z blízkých, vám přinese nečekaný projev vděčnosti. Nešetřete proto laskavými slovy na adresu někoho, kdo je potřebuje. Plány vám zkříží aktivita osoby, se kterou nikdo nepočítal.

Starostlivost s jakou budete pečovat o někoho z blízkých, vám přinese nečekaný projev vděčnosti. Nešetřete proto laskavými slovy na adresu někoho, kdo je potřebuje. Plány vám zkříží aktivita osoby, se kterou nikdo nepočítal.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kolem vás převládne příznivá atmosféra. Uran vám dodá elán i originální nápady. Budou se vám dařit finanční operace a investice, uzavřete výhodné dohody a smlouvy. Zbavíte se rovněž hrozby soudem či penále.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Milou známost můžete navázat na nějaké cestě. Venuše sice bude při rozdělování sympatií přísná, ale váš díl by měl stát za to. Je třeba uvažovat konkrétně a respektovat dané možnosti. Musíte potlačit tendenci k budování vzdušných zámků.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hrozí vám, že si pohněváte příznivě nakloněné vlivné osoby. Pokud jste prožili nějaké milostné zklamání, nežeňte se zbrkle do nových známostí. Nereálné očekávání by vám na hodně dlouho sebralo sebevědomí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ještě jednou si promyslete svoje plány. Pohyb Saturnu přináší nečekané potíže v mezilidských vztazích. Je třeba zvážit jak daleko a v čem, můžete ustoupit. Jít s kamarády na skleničku, znamená návrat po půlnoci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Hned po ránu vás čeká zajímavé setkání, věnujte mu pozornost, jakou si zasluhuje. Záležitosti a osoby, o kterých uslyšíte, sehrají zanedlouho ve vašem životě důležitou roli. Je to první krůček k uchopení výjimečné šance.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V souvislosti s problémem, se kterým za vámi přijdou dospívající děti, máte právo se rozčílit, ale nedělejte to. Vaše reakce na jistou záležitost neunikne pozornosti okolí, které ji bude obsáhle, ale neobjektivně komentovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám