Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 4. května 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdravý rozum má jen ten, kdo má stejný názor jako já

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přijde vám pozvání na společenskou akci, na které se můžete seznámit s jistou vlivnou a důležitou osobou. Při troše snahy na ni můžete silně zapůsobit. Nejde ani tak o milostný, jako spíše o profesionální vztah.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zbytečně byste se trápili tím, že názor řady lidí je pro šéfa nebo partnera důležitější než ten váš. Tak už to prostě na světě chodí. Příznivé postavení Jupiteru s Lunou vám nabízí velkou naději na to, že se mnohé už dnes změní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pořádně se vytáhnete tím, že rychleji než kolegové vyřešíte problém, který trápí vedení vaší firmy. Počítejte s tím, že budou žárlit a neudělají nic proto, aby vám cokoli usnadnili. Opakovaně vám hrozí bolesti žlučníku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve firmě bude od rána dusno, počítejte s nespravedlivou kritikou nadřízených, kteří pocítí potřebu dokazovat svoji moc. Ve společnosti se držte dál od osob opačného pohlaví. Partner bude mít oči jako ostříž a podráždí ho i vyslovená maličkost.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud jste si do domu nebo na sebe pořídili něco mimořádně atraktivního, citelně se to dotkne sousedů, kteří se na vás budou celý den dívat skrz prsty. V práci ignorujte chodbové řeči, dejte jasně najevo, že vás nezajímají.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jenom s hlavou dnes všechno nevyřídíte a neuděláte. Málo platné, ale nevyhnete se ani těžké fyzické námaze. Výjimečné události si vyžádají výjimečné, pro vás ne zrovna lákavé postupy. Konečný výsledek vás však potěší.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nevěřte všemu, co se povídá v okolí vašeho bydliště nebo chalupy. Někteří lidé mají velké oči a rádi dělají z komára velblouda. Pro to, abyste uvěřili různým povídačkám, budete vyžadovat přesvědčivá fakta a důkazy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nevěřte slibům bývalého spolužáka nebo kolegy.  Několik dní budete žít v bláhové naději, že pro vás něco udělá, ale nic z toho nebude. Opatrně se zvědavostí ohledně partnerových aktivit. Stačí málo a sklouznete k nehezké žárlivosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve firmě převládne pohoda, občas přerušená neodbytnými zákazníky či klienty. Šanci se předvést sice nedostanete, ale na druhou stranu budete mít dost času na vyřizování soukromých záležitostí. Jenom to nepřežeňte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dbejte o svůj vzhled, objeví se někdo, na kom vám bude záležet a koho si zamilujete na první pohled. Nejste však jediní, záhy se objeví nebezpeční rivalové. Máte-li nějaké přechodné zdravotní problémy, měly by se dát na ústup. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V zaměstnání se vám podaří husarský kousek, ale slávu sklidí někdo jiný. Pořádně vás to otráví a po zbytek dne na nic nesáhnete. Šikovným, nenápadným způsobem obejdete zbytečný tvrdý firemní předpis nebo nařízení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velice náročný bude boj s rostoucí leností. Soustředit se na práci nebude snadné. Nelze proto vyloučit chybný krok a následující výčitky nadřízených. S dobrou zprávou přijdou příbuzní. Půjčí vám částku, o kterou si řeknete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám