Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 30. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hřích je kořenem žalu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepřehánějte to s péčí o děti, zejména byste si měli odpustit jejich sledování. Mají svoji hrdost. Potřebují vědět, že jim důvěřujete. Obracet každou korunu můžete jen v případě, že tím nenabouráte sny někoho z rodiny.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Měli byste se zamyslet nad tím, proč se vám v poslední době všechno sype pod rukama. Zkušenosti a elán vám nechybí, mělo by se vám dařit. Vymlouvat se na nedostatek štěstí je nesmysl. Mars doporučuje přestat se bát neúspěchu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebraňte se investování vyšších částek. Mít peníze dobře uložené je jedna věc, ale potřebujete, aby na vás pracovaly. Zklame vás chování vašeho idolu. Je nezbytné vymyslet jiný, chytřejší způsob, jak prolomit nynější ledy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Šetřete nadšením nad rýsujícími se změnami, kriticky přijímejte všechny novinky. Nemusí vám každá být k dobru. Cenné postřehy mohou mít starší zkušenější kolegové. Měli byste jim spíše naslouchat, než s nimi diskutovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud uvažujete o změně zaměstnání nebo profese, měli byste to dnes zkusit. Postavení planet máte vcelku příznivé a najdete-li vhodné místo, nesmíte zaváhat. Potěší vás kladná reakce příbuzných na vaši novou známost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nevymlouvejte se na únavu a nedostatek odpočinku. Prospěje vám pravý opak, potřebujete trávit víc času v přírodě, sportovat a hlavně vchodit. Zkuste alespoň v nejbližších dnech zapomenout na auto a veřejnou dopravu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemůže být sporu o tom, že zákony a předpisy je třeba dodržovat. Pokud se však hluboce zamyslíte, vždycky se dá najít způsob, jak je respektovat a přitom najít skulinku, kterou se dá bez následků proklouznout. Používejte hlavu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chcete-li, aby se vám dařilo, neklaďte si přehnaně vysoké cíle. Nebude od věci, pustit se do něčeho skromnějšího. Sebemenší úspěch vám zvýší sebevědomí. Úspěch vám neunikne při sportovním zápolení. Nebojte se silnějších soupeřů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nic vás nedonutí k splnění starého slibu, jestliže vás partner sebeméně rozzlobí. Omluvíte si to jeho počínáním. Ušetříte tím pádem jak čas, tak peníze. S klidem hodnoťte svoji finanční situaci. Postupně se neustále zlepšuje.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zamyslete se nad novým projektem. Máte dnes dar intuice a tudíž i příležitost přijít na něco opravdu velkého. Kolegové a společníci nic světoborného neudělají. K pasivitě je mohou vést i neznámé, odsouzeníhodné důvody.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neuškodí, když se zbavíte stydlivosti a radikálně se pokusíte strhnout na sebe pozornost okolí. Pomůže vám to jak v práci, tak u přátel, kteří přehlížejí vaše nesporné kvality. Pozor na podivné lidičky v blízkosti vaší garáže.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Žádná povinnost nemusí být nudná. Stačí se položit do práce a najít její zábavnou stránku. Berte to jako nejsnadnější a nejkratší cestu k trvalému úspěchu. Nepotlačujte svoje ambice. Máte na to, být první mezi prvními.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám