Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 24. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Schůze je vítězství zadků nad mozkem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Při konfliktech s okolím může svoji negativní roli sehrát postavení Marsu. Budete mít potíže se udržet a nedat se strhnout k prudším gestům a výrokům. Týká se to i milostných vztahů, kde by byly důsledky dvojnásob nepříjemné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor, abyste s něčím nesouhlasili jen proto, že chcete mít klid. Neuplyne ani několik dní a budete své slabosti litovat. Platí to zejména v případech, kdy se na vás obrátí starší osoby opačného pohlaví. Neuškoďte si přehnanými ohledy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zatoužíte po jisté hezké věci. Pozor, abyste za ní neutratili víc, než si můžete dovolit. Blízkou osobu, šéfa či přítele potěšíte rozhodnutím, na které netrpělivě čekají již několik dní. Nebude to pro vás snadné, stále si nejste jistí výsledkem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K vyšší aktivitě vás přiměje příznivá dráha přejícného Jupiteru. Nadřízení budou hledat obětního beránka, ale na vás si nepřijdou. Bude vám od počátku jasné, že se nesmíte dát, že na vás nikdo ohledy brát nebude.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V citových vztazích si nechte poradit od přátel. Planety hovoří o potížích způsobených špatným odhadem myšlenkových pochodů partnera nebo nového idolu. Budete-li chtít, vlichotíte se do přízně nadřízených a jiných vlivných lidí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Z firmy běžte rovnou domů, žádné zastávky. Jinak se v partnerově hlavě začne rodit myšlenka, že je vám práce přednější než on. Budete pro něj mít dobrou zprávu. Pár důležitých věcí se začne vyvíjet lepším směrem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V diskusích se šéfem nedramatizujte stávající problémy. Ztratí trpělivost a začne pochybovat o vašich kvalitách. Nelze vyloučit rozchod s poslední známostí. Příčinou by mohla být nuda, která pomalu a nenápadně ohrožuje váš vztah.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Popohnat některé záležitosti kupředu, můžete už jen rázným gestem. Zdá se, že po dobrém to dál nepůjde. Nevěřte tomu, že postoj lidi, kteří vám škodí, změní pouhý úsměv a laskavé slovo. Slibným výkonem zastíníte ostřílené kolegy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Merkur vás přivede na myšlenku zkusit zajímavou investicí. Nesmíte se s tím však nikomu svěřit. Nevěřte tomu, že kolegové a známí jsou bez výjimky spolehliví. Povznesete se nad hloupé řeči a budete se řídit výlučně vlastní hlavou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Obdržíte pozvání na akci, která vás sice neláká, ale odmítnout nemůžete. Planety slibují, že se nakonec přeci jen objeví někdo, kdo vás příjemně rozptýlí. S lidmi, které nesnášíte, se nemusíte bavit. Zaskočí vás podivné chování dospívajícího potomka.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mějte se na pozoru, bude-li vám někdo nabízet pomoc za podezřele výhodných podmínek. Nelze vyloučit, že sleduje vlastní egoistické cíle. V případě finanční krize se připravte na snahu partnera donutit vás k změně místa.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Správný závěr vyvodíte z několika málo informací, které máte právě k dispozici. Vaši intuici pozitivně ovlivňuje aura Merkuru. Nedejte se nutit k tomu, abyste někomu zdůvodňovali svá rozhodnutí. Důležitý je jen a jen výsledek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám