Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 23. listopadu 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není sběračka, která by ani jednou nenarazila na dno hrnce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Opatrnost se vám vyplatí při popisu nových smluv. Objevíte poznámku, která by měla vyburcovat vaši pozornost. Určitou finanční částku vám vynese prodej nějaké cenné věci nebo části majetku. Všechno půjde velmi rychle.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Znovu se pustíte do záležitosti, která vás už dlouho trápí. Tentokráte už všechno dopadne k vaší plné spokojenosti. Jistí to konstelace Merkuru s Uranem. Zklame vás chování člověka, o kterém jste si mysleli, že s ním lze hovořit na rovinu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyjasní se v některých vašich profesních záležitostech. Dostanete nabídku přejít jinam, možná dokonce za vyšší plat. Není o čem dlouho přemýšlet. Na návštěvě příbuzných se dozvíte, že se neumíte chovat a jednáte sobecky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nedávná mrzutost vás přinutí jednat aktivněji a přijmout závažné rozhodnutí. Přestanete se ohlížet na některé osoby ze svého okolí a budete jednat tak, jak vám velí intuice a cit. Počítejte s tím, že pár lidí to neunese a obrátí se k vám zády.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pochopení a pomoc naleznete u starých přátel. Protože od vašeho posledního setkání uplynulo dost času, rozejdete se až někdy k ránu. Unaveni přehnanými, finančně náročnými nároky známosti se poohlédnete po jiné.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V práci se slitujete nad pomalým kolegou a podáte mu pomocnou ruku. Máte-li novou známost, věnujte více pozornosti milostným vztahům. Stále ještě nemáte nic jisté. Se špetkou štěstí získáte v bance důležitou půjčku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nutně potřebujete dosáhnout alespoň nějakého úspěchu. Zvýší vám to sebevědomí a dodá energii k novým střetům s konkurenty. Nedejte se ukolébat tím, že se zdánlivě nic neděje. To důležité se odehrává za vzdáleným obzorem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příznivá planetární aura způsobí, že si přestanete stěžovat na nepřízeň osudu a znásobíte své aktivity. Již první povedené kroky vám dají křídla. Popudí vás příbuzný, který se vás nezastane, bude-li vás někdo pomlouvat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pustíte se do debaty, ze které nevzejde nic dobrého. Projeví se u vás sklon k nemístné ironii a ignorování argumentů druhé strany. Bylo by lepší nenechat se vyprovokovat a všem názorovým střetům se raději vyhnout.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedá se dál oddalovat návštěva příbuzných. Pokud jste jim něco slíbili, je nejvyšší čas dostát slovu. V opačném případě utrpí vaše vzájemné vztahy další hlubokou trhlinu. Mars naléhavě upozorňuje, že do budoucnosti to není dobré.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potěší vás zlepšení finanční situace, ale jak už to bývá, porostou i vaše výdaje. Nezbude vám, než se trochu uskromnit, případně krotit choutky nejbližších. V případě nabídky jiného zaměstnání se nebojte radikálních měn.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Váš pocit, že se nedá nic změnit, je mylný. Naopak, planety vám přejí, záležitosti dostanou vámi vytoužený směr. Chce to jen více snahy a hlavně odvahu. Nedejte se mýlit tím, že se pár lidí postaví proti vám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám