Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 23. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravda nemá potřebu se skrývat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nachomýtnete se k hádce známých nebo kolegů. Žádná radost, protože vaše snaha je uklidnit se obrátí proti vám. Planety nepřejí ani důležitým profesionálním rozhodnutím a uzavírání smluv. Co půjde, odložte na lepší den.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přátelé kritizující některé vaše plány, mohou mít pravdu. Dnešek je mimořádně vhodný k analýze minulých i budoucích rozhodnutí. Platí to také v případě pochybností týkajících se milostných vztahů. Důležité je zůstat sám sebou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chtít na někom, aby překročil svůj stín, by bylo nejen odvážné, ale i hodně naivní. Stejně tak snaha přimět partnera nebo přítele k větší rozhodnosti. Každý je takový, jaký je. S tím už se budete muset nějak srovnat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neprovokujte nadřízené, mají předem jasně navrch. Chvilková popularity mezi kolegy vám nestojí za to. Dají o sobě znát důsledky nesplněných slibů kamarádům nebo příbuzným. Na zlobení a sebekritiku je bohužel pozdě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Připravte se na vypjaté rozhovory s lidmi, kteří na vás budou něco požadovat. Byla by chyba podlehnout přemlouvání nebo výhrůžkám. Výsledek pak stejně nebude stát za nic. Podmínky pro skvělý večer vytváří Luna.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Šetřete s nabídkou pomoci lidem, kteří si ji nezaslouží. Vaši ochoty by mohl někdo lehce zneužít.

Ve firmě bude panovat pěkný zmatek. Díky Jupiteru si uchováte potřebný nadhled a nedovolíte, aby s vámi někdo mával.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V práci bude nutné zaskočit za někoho, kdo toho moc neumí a nedokáže. Není vám co závidět. Nadřete se a výsledek bude takový nijaký. S příbuznými se pohádáte kvůli jednání mladšího synovce či bratrance. Nechtějí vidět jeho chyby.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Předvídavě se rozhodnete pro náročné, ale jediné správné řešení jisté náročné záležitosti. Nedáte na radu méně odvážných lidí a budete se řídit intuicí. Na nervy vám zabrnká zatvrzelý byrokrat a puntičkář. Vaši žádost shodí ze stolu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vyjdete vstříc partnerovi a doprovodíte ho do společnosti, která vám nesedí. Zároveň ve vzduchu visí hrozba, že někomu řeknete něco hodně nemilého. Zmírní se vaše chronické zdravotní potíže. Začnete užívat slabší léky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S šarmem a vtipem budete navazovat nové známosti. Představíte se rovněž jako pozorní přátelé, kteří umějí naslouchat. Doma se však může stát, že se nepohodnete s partnerem kvůli dětem či penězům. Bouřka se rychle přežene.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Chcete-li ušetřit čas a peníze, více využívejte veřejné dopravy. Nemusíte všude jezdit vlastním vozem. V zácpách a při dopravní špičce můžete přijít k úrazu. Zklidní se vaše vztahy se spolupracovníky. Budete si pomáhat a vyjdete si vstříc.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Známé a příbuzné si budete držet od těla a nedovolíte, aby se pletli do vašich záležitostí. Partner bude možná trochu nespokojeně brblat, ale nakonec vám dá zapravdu. Potěší vás dobrá fyzická forma. Předvedete se při sportu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám