Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 21. prosince 2017

Novinky, sojka

Co je krásné, to je dobré, co je dobré, brzy bude i krásné

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nevěšte hlavu, stále ještě máte šanci koupit něco hezkého a originálního. Musíte se však vypravit dál od středu města. Partner přijde s nápadem, jehož realizace nebude levná, ale měla by z něho prospěch celá rodina.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dohánět večer to, co jste nestihli během dne, není nejlepší nápad. Práci odbudete a druhý den budete chodit jako mátohy. Nemusí být všechno stoprocentní, vaše zdraví a pohodová nálada jsou pro vaše nejbližší mnohem důležitější.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevíte-li již kudy kam, jde o jasný signál, že je třeba obrátit se s žádostí o pomoc na příbuzné. Konstelace Merkuru s Jupiterem je spolehlivou zárukou toho, že vás neodmítnou. Naopak, budou mít radost, že jsou užiteční.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Opatrně jednejte se známými, o kterých víte, že prožívají nějakou krizi. Stačí hodně málo a začnou vás považovat za nepřítele, ne-li viníka svých potíží. Berte vážně názory mladších dětí, mohou mít naprostou pravdu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Peníze, které dostanete, byste měli bezpečně uložit. Bohatě stačí to, co už jste nakoupili. Dost pravděpodobná se zdá možnost, že se dohodnete s kolegou nebo přítelem na výměně jednoho dárku. Vám se přestává líbit a jemu se hodí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V práci si věci zorganizujete tak, abyste se nepředřeli a zbyly vám síly na doma, na vánoční úklid, vaření a pečení. Existuje však nebezpečí, že vás to nebude dlouho bavit. Nezbývá než zapřáhnout další rodinné příslušníky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemá smysl se přemáhat a nutit do náročných činností. Myšlenkami jste úplně jinde, stačí, když nevypadnete z běžného tempa. Možná nakonec někomu zavoláte a pozvete ho na kávu či sklenku vína. Malá přestávka vám udělá dobře.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vrátíte se k partnerovým náročným představám. S pomocí Luny se vám je podaří uvést na správnou, nebo alespoň únosnou míru. Držte jazyk za zuby, ostřejší, jedovatá poznámka vyvolá bouři, která bude doznívat nepříjemně dlouho.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nesnažte se měnit něco, co se osvědčilo. Mohlo by se stát, že všechno bude jen horší a horší. Příliš podléháte okolní atmosféře, začínáte zbytečně se vším spěchat. Používejte jen osvědčené lékařské a kosmetické přípravky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vznáší se nad vámi blíže neurčitá hrozba. Nesmíte kývnout na nic, o čem nejste plně přesvědčení. Přijde za vámi mnoho lidí, včetně vypočítavých podvodníků na to, abyste se soustředili a všechno podrobně promysleli.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Šanci se předvést máte v zaměstnání. Nabídněte se, že převezmete povinnosti, kterým se zvláště nyní ostatní vyhýbají. Šéf to určitě ocení, když ne hned, tak později. Pozor na flirtování a vysedávání s osobami opačného pohlaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Žádný pokus o soupeření neberte moc vážně. V těchto dnech a zejména dnes je to bláhové. Na cestě máte něco peněz, takže můžete bez výčitek svědomí vyrazit na další nákupy. Doma budete spíše jen asistovat pracovitému partnerovi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám